avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Activitate Ionuț.Ionut

Activitate Ionuț.Ionut

Bună seara! Am și eu o întrebare,daca este posibil să mă ajute cineva cu un sfat...am vândut o mașină de curând și am uitat
asigurarea in mașină, am cerut acelei persoane dar nu vrea sa mi le ofere,ce as putea face in cazul asta sa le obțin!
Răspuns la discuția telefoane cu nr privat
Nu mai răspunde și așteaptă...poate îți face cu ce te amenință! Nu??? Mai bine nu ști că sa nu trăiești cu temere, dacă se găsesc vinovați caută leagea art.206...eu sunt amenințat știu și persoanele care o fac...oare se va aplica legea? Nu le știu pe toate dar unele le știu.

gi-jane2 a scris:

puteti depune plangere la politie, dar nu inseamna ca se va rezolva ceva.
mai bine nu mai raspundeti acestor apeluri

Am crezut la început că este o glumă,doar jocuri de copii la 32 de ani...dar ușor temerea sa instalat în mine, adică nu pot manca nu pot dormi...evit sa stau acasă....eu am și niște înregistrări dar niciodată nu am fost sunat cu număr,numai cu privat...am fost sunat și de un polițist cu număr privat care a încercat să impună temerea și mai tare,când am fost sa vorbesc cu el...și aici este o poveste lungă:(

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Mergeti la politie sa se facă cercetări după depunerea plângerii penale pentru amenințare.

Mulțumesc,ba chiar am și niște înregistrări!

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Depuneti plangere penala.

Pe scurt,am întâlnit o fată pe net,eu plecat în țară,a venit la mine am revenit în țară amândoi,după un an ne-am despărțit...nu știu de ce,din momentul acela am inceput sa primesc amenințări,gen...mă prinde când merg la muncă și îmi baga cuțitul în spate,altul că îmi dă cu toporul în cap,alta mă înjurat o noapte întreagă...și eu pot dovedi că am fost și am încercat să fiu cat mai perfect în viața de cuplu,mai acum de curând a încercat cineva să mă bată...și mai sunt de spus,plus acum de curând cineva a vrut să mă bată,nu știu de ce nu știu dacă are legătură,nu cunosc acele persoane
Se poate depune plângere pentru amenințare destul de grave, pentru înjuri,și tulburarea liniștii mele? Rog un răspuns va rog frumos...am slăbit foarte mult in câteva zile,nu pot manca nu pot dormi!