avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Activitate Cornelia1221@gmail.com

Activitate Cornelia1221@gmail.com


Mulțumesc frumos.
Cornel Vasile a scris:

art. 253 C.mun. / art.1357 C.civ.


Buna ziua, va mulțumesc pentru răspuns , consecințele de ordin material sunt conform articolului din codul muncii? Puteți sa îmi Spune-ți ce articol este? Multumesc
Cornel Vasile a scris:

Oferta de munca nu are valoare juridica, decat sub aspectul indeplinirii de catre angajator a obligatiei de informare a dv, anterior semnarii cim.
www.avocatnet.ro/forum/discu...

".... retragerea ofertei de muncă, în situaţia în care aceasta a fost deja acceptată de candidat, are consecinţe exclusiv de ordin material asupra angajatorului, în sensul că acesta va fi obligat să suporte consecinţele retragerii intempestive şi o eventuala plată de daune interese."
[ link extern ] /

Buna ziua,
Doresc sa știu ce se poate face in cazul in care un angajator își retrage ( nu mai onorează) oferta de angajare făcută unui potențial candidat.
O importantă companie farmaceutica și-a retras oferta de munca, mi-a comunicat ca nu mai este posibil sa colaboram și asta după ce mi-a fost transmisă oferta de angajare și stabilită data la care trebuie sa ma prezint la noul loc de munca.
După ce am susținut interviul, mi-au înaintat oferta pe email, eu mi-am depus demisia și am stat in preaviz 45 de zile.
In prima zi de munca am aflat ca nu mai putem colabora.
Ce ma sfătuiți sa fac in acest caz, deoarece tratamentul aplicat mie este unul inacceptabil pentru o companie farmaceutica.
Va mulțumesc.