avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Activitate BogdanOp

Activitate BogdanOp

Bunza ziua, as vrea sa ma sfatuiti si pe mine in urmatoarea speta: In baza legii 295/2004 am depus dosarul (complet) in vederea eliberarii unei autorizatii pentru arma letala. Au fost realizate toate verificarile in teren (atat de catre politia locala ca si de cei de la arme si munitii si nu au fost probleme) dar dupa 75 de zile de la depunerea dosarului (inclusiv a adeverentiei de de la fostul loc de munca de unde reiese calitatea de militar) am fost instiintat ca cererea a fos respinsa, citez: "deoarece nu sunt indeplinite conditiile prevazute de art.13., alin.2, lit.A din legea 395/2004, peivind regimul armelor si al munitiilor, raportat la prevederile Legii 80/1995, art. 1 si art.2 privind Statutul Cadrelor Militare." In urma acestui raspuns am facut Contestatie la forul superior din cadrul MAI si am primit acelasi raspuns cu copy-paste. Intrebare: unde este prevazut in legea 295/2004 sau in Normele de aplicare a acesteia, corelarea intre aceasta si Legea 80/1995 sau coroborarea intre cele doua? Refuzul eliberarii se poate incadra la abuz in serviciu si/sau discriminare (in conditiile in care un coleg de curs, fost angajat MAI) a primit autorizatie in 2 saptamani de la depunerea dosarului? Si ce ma sfatuiti sa fac in acest sens! Cu multumiri!