Pesemne si dumneavoastra sunteti genul de vecin care sufera de drepturi si zero obligatii. Unde am spus ca dorm pana la amiaza? Incep programul la 8, ce vina am eu ca respectivul se duce la cosit sau ce face el la 5 dimineata?
La ora la care scriu se tranteste si se tropaie ca la nebuni, zici ca e gara. Covoare ioc, parchet cel mai ieftin in existenta pus direct peste placa, despre ce vorbim. Eu nu-l deranjez pe ala de sub mine, nu-i tropai in cap, nu ascult manele sambata seara, nu tarasc scaune. Nu vad care e problema.
Folosesc si dopuri, pentru ca alta sansa nu am sa ma odihnesc. Am facut rani la urechi de la purtat si de cateva ori nu-mi mai auzit nici alarmele de la telefon. Asta e trai?
Proprietarul apartamentului are avertisment de la politia locala pentru indreptat pereti la 23:30, deci despre ce vorbim. Un an de zile am tras si cu ala pana si-a terminat apartamentul cu cele mai ieftine metode si materiale in existenta. Se pare ca si chiriasul e de aceeasi teapa. Bineinteles ca pentru linistea mea si nesimtirea altora trebuie sa scot alti bani din buzunar ca unii ca dumneavoastra se simt indreptatiti sa bata si mingea in sufragerie, eventual, ca-i proprietate privata.
POMPILLIA a scris:
Scuze, am rămas cu 20 de db pentru că asta a fost propunerea inițială, dar acum legea care a trecut de Senat prevede 35 de db în afara clădirii și 30 db în interior în orele de liniște. Dar contează și durata, dacă e ceva întâmplător nu e considerată contravenție. De exemplu ți-a căzut un obiect pe dușumea la un moment dat, dar acest fapt nu s-a mai repetat. După mine aș schimba orele de liniște, să fie 23-5 și 13-14. Așa te reclamă și că ai deschis TV-ul după ora 22 pentru că în blocurile vechi se aude.