avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Activitate Papi1973

Activitate Papi1973

Multumesc!

Cristina Filimon a scris:

Precizați că nu sunteți de acord, având în vedere anunțul și oferta de lucru care v-a fost pusă la dispoziție și că nu sunteți de acord cu noul post de lucru. Dacă nu se conformează, puteți să acționați în justiție angajatorul.

Bună dimineața!
Am obținut prin concurs un post de sofer pe microbuz scolar si urmeaza sa ma prezint peste 5 zile la serviciu dar am fost anunțat de primar că nu voi lucra pe microbuz scolar ci pe utilajele care le deține primaria(gunoi,tractor,vidanja,excavator........)Eu am concurat pe postul de SOFER MICROBUZ SCOLAR .Ce trebuie sa fac in aceasta situatie?Pe microbuzul scolar urmeaza sa lucreze cel care si-a dat demisia in urma cu 2 luni iar postul a fost scos la concurs.Persoana in cauza a dorit să se întoarcă si sa-si reia activitatea fără concurs pe aceasta functie.Pentru el primarul a scos la concurs un post de sofer in aparatul gospodăresc si ma obliga sa facem schimb între noi.
Doresc continuarea activității.

Doriti continuarea activitatii sau doar efectuarea preavizului?

Bună seara,am lucrat la o firmă privată,și mi-am dat demisia cu preaviz de 21,de zile pentru a susține un concurs si doresc sa ma întorc la serviciu la care am preaviz In acest caz ce trebuie sa fac ?