avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună dimineața! Am obținut prin concurs un post de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună dimineața! Am obținut prin concurs un post de sofer pe ...

Bună dimineața!
Am obținut prin concurs un post de sofer pe microbuz scolar si urmeaza sa ma prezint peste 5 zile la serviciu dar am fost anunțat de primar că nu voi lucra pe microbuz scolar ci pe utilajele care le deține primaria(gunoi,tractor,vidanja,excavator........)Eu am concurat pe postul de SOFER MICROBUZ SCOLAR .Ce trebuie sa fac in aceasta situatie?Pe microbuzul scolar urmeaza sa lucreze cel care si-a dat demisia in urma cu 2 luni iar postul a fost scos la concurs.Persoana in cauza a dorit să se întoarcă si sa-si reia activitatea fără concurs pe aceasta functie.Pentru el primarul a scos la concurs un post de sofer in aparatul gospodăresc si ma obliga sa facem schimb între noi.
Cel mai recent răspuns: Papi1973 , utilizator 10:00, 13 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Precizați că nu sunteți de acord, având în vedere anunțul și oferta de lucru care v-a fost pusă la dispoziție și că nu sunteți de acord cu noul post de lucru. Dacă nu se conformează, puteți să acționați în justiție angajatorul.
Multumesc!

Cristina Filimon a scris:

Precizați că nu sunteți de acord, având în vedere anunțul și oferta de lucru care v-a fost pusă la dispoziție și că nu sunteți de acord cu noul post de lucru. Dacă nu se conformează, puteți să acționați în justiție angajatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! doresc sa stiu ce as putea face in cazul meu.am susținut ... Ciurri Ciurri Buna ziua! Doresc sa stiu ce as putea face in cazul meu.Am susținut concurs pe postul de șofer microbuz scolar in luna iulie 2021 la o primarie din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o intrebare, am susținut un concurs la o primarie ... Ciurri Ciurri Buna ziua! Am o intrebare, Am susținut un concurs la o primarie pentru postul de sofer microbuz scolar pe care l-am si obținut, Postul a devenit vacant in ... (vezi toată discuția)
Angajare la stat contract de munca Sanduvas Sanduvas Angajare la stat contract de munca. buna ziua. Participant la concurs pe postul de îngrijitor normă întreagă, perioada nedeterminata. Am luat concursul. ... (vezi toată discuția)