avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare la stat contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare la stat contract de munca

Angajare la stat contract de munca. buna ziua. Participant la concurs pe postul de îngrijitor normă întreagă, perioada nedeterminata. Am luat concursul. Directorul unității dorește să îmi încheie contractul de munca cu perioada de proba. Consider că în perioada de proba mă va da afara pentru că nu a luat postul Cine trebuia. Pot face ceva în privința asta? Știu că în codul muncii poate pune perioada de proba, Dar unde am întrebat, la alte instituții, nu au auzit de perioada de proba in urma unui concurs. Sau mă pot lua că nu era scris in concurs că voi avea perioada de proba? Mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Decembrie 2023
Sanduvas, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:15, 20 Decembrie 2023
Nu prea aveti ce face , daca se mentioneaza in c.i.m. perioada de proba... nu are relevanta ca la conditiile de concurs nu era explicat si continutul c.i.m.
Bună ziua, tin sa menționez ca sunt angajat la o primărie ca șofer pe microbuz școlar si astazi am fost anunțat ca din ianuarie trebuie reduse posturile au dat afara persoana de la resurse umane si noi 2 soferi pe 2 microbuze ca vom fi plătiți cu jumătate de norma ca sa nu ne dea afară pe unul din noi bineînțeles acest job nu se poate desfasura de la ora 8 la 12 ci după programul școlar mentionez ca programul este de la 6 30 la 8 primele curse si de la 11 :50 la 14 :30 uneori până la 15, intre curse mai făceam alte activități, acum vor sa vin sa fac doar cursele cu jumătate de norma.Este legal asa ceva eu pierd ziua nu pot sa mai fac nicăieri jumătate de norma sa completez. Ce pot face din punct de vedere legal? Va mulțumesc.
Doar sa contestati in instanta decizia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce obligatie are soferul microbuz scolar ? Radu Aurel Radu Aurel Buna ziua ma numesc Costinas Radu sofer microbuz scolar angajat de o firma si transferat la scoala acum un an 2o16 in fluturas salar funtia scria sojer acum ... (vezi toată discuția)
Soferul unui microbuz scolar a ieșit la pensie la limita de ... capitaneanu_mioara capitaneanu_mioara Soferul unui microbuz scolar a ieșit la pensie la limita de varsta si dorește sa depună dosar pentru reangajare, dar postul este scos pe perioada ... (vezi toată discuția)
Invatator si sofer pe microbuz scolar alexandrubt13 alexandrubt13 buna ! se poate sa fii sofer pe microbuzul scolar si invatator la aceeasi scoala ????pb este ca primarul doreste sa isi bage un neam care este electricean la ... (vezi toată discuția)