avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Soferul unui microbuz scolar a ieșit la pensie la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Soferul unui microbuz scolar a ieșit la pensie la limita de ...

Soferul unui microbuz scolar a ieșit la pensie la limita de varsta si dorește sa depună dosar pentru reangajare, dar postul este scos pe perioada nedeterminata. Mai poate participa la concurs, având în vedere ca postul este pe perioada nedeterminata. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:29, 30 Noiembrie 2020
Poate primi pensie si salariu. In momentul cand se hotaraste sa nu mai lucreze, renunta la CIM si postul devine liber. Va trebui sa detina o noua fisa de aptitudine emisa de medicul specialist de medicina muncii cu care firma are incheiat contract de prestari servicii medicale, in vederea reangajarii.
Ultima modificare: Duminică, 29 Noiembrie 2020
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca
Pai și cum ii pot încheia în urma unui concurs, contract de munca pe perioada nedeterminata, el având deja 65 de ani. Nu se depune obligatoriu dosar de pensie la varsta de 65 ani? Eu vorbesc din prisma angajatorului.
Ultima modificare: Luni, 30 Noiembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Da, poate participa la un astfel de concurs....nu exista vreo restrictie legala in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața! am obținut prin concurs un post de sofer pe ... Papi1973 Papi1973 Bună dimineața! Am obținut prin concurs un post de sofer pe microbuz scolar si urmeaza sa ma prezint peste 5 zile la serviciu dar am fost anunțat de ... (vezi toată discuția)
Angajare la stat contract de munca Sanduvas Sanduvas Angajare la stat contract de munca. buna ziua. Participant la concurs pe postul de îngrijitor normă întreagă, perioada nedeterminata. Am luat concursul. ... (vezi toată discuția)
Extindere sarcini cristeaion cristeaion Din cauza plecarii soferului de pe microbuzul scolar s-a decis extindere de sarcini pana la sfarsitul anului scolar pentru fochistul scolii , care are toate ... (vezi toată discuția)