avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate roalex1982

Activitate roalex1982

Update. Ieri 06.12.2021 a fost finalizata reparația mașinii. Dupa 4 luni si 3 săptămâni. Cei de la Volkswagen nu mi au oferit nici o compensare pentru faptul ca mi au tinut masina asa mult in service!!! Ce imi recomandati?? Sa ii dau in judecata?? Ce tip de avocat să caut??
Da, bineînțeles!!! A fost o ofertă Porsche România pentru parteneri Uber.

adriandimitriu a scris:

s-ar putea sa nu aiba legatura, dar totusi va intreb: la cumparare ati specificat ca luati masina pentru taximetrie? unii producatori au modele speciale de uz profesional si politici separate de garantare

Update. Nici pana astazi 8.9.2021 nu sa rezolvat cu reparația. Ce fel de avocat imi recomandați?
Am fost la service și am luat fisa de intrare in service, dar nu știu cum sa pun poza aici.

Nu am. Si daca as avea ce as putea face cu acea hârtie??

roalex1982 a scris:

Masina a fost dusa cu platforma la reprezentanta VW din Brasov in data de 15 iulie. Singurul lor angajat instruit pe masini electrice era in concediu pana in data de 2 august. In 3 august s a facut diagnosticul mașinii si mi sa spus ca sunt probleme cu bateria si sau comandat 4 module ale bateriei. Nici pana astazi nu au venit!!! Mașina este tot in service.

Livius Laslau a scris:

Buna seara,
Termenul de soluționare este de 15 zile de la data la care ați adus la cunoștință lipsa conformității. Aveți vreo dovadă în acest sens?
Succes!

Masina a fost dusa cu platforma la reprezentanta VW din Brasov in data de 15 iulie. Singurul lor angajat instruit pe masini electrice era in concediu pana in data de 2 august. In 3 august s a facut diagnosticul mașinii si mi sa spus ca sunt probleme cu bateria si sau comandat 4 module ale bateriei. Nici pana astazi nu au venit!!! Mașina este tot in service.

Livius Laslau a scris:

Buna seara,
Termenul de soluționare este de 15 zile de la data la care ați adus la cunoștință lipsa conformității. Aveți vreo dovadă în acest sens?
Succes!

Buna ziua. Am achiziționat pe firmă un autoturism vw e-golf. Masina electrica. Mașina este inca in garantie. De 1 luna este in service cu probleme la baterie. Întrebarea este daca stie cineva care este termenul de solutionare a unei reparatii in garantie???Mentionez ca, cu mașina se face ridesharing deci am niste pierderi considerabile pentru ca masina sta in service.