avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Activitate Asan zuna

Activitate Asan zuna

Cu siguranța mulțumesc frumos încă odată

Adrian ALBU a scris:

Trebuie introdusă o acțiune prin care să solicitați încetarea măsurii de protecție specială plasament pentru minor și stabilirea locuinței copilului la adresa din Anglia. Cererea se judecă în contradictoriu cu DGASPC, cu Autoritatea Tutelară și cu Primarul localității sau a sectorului (dacă este în București).
Se va face anchetă socială prin comisie rogatorie la locuința din Anglia. Trebuie să dovediți că aveți venituri și o locuință corespunzătoare. Ajută dacă sunteți căsătorită, în acest caz este util să depuneți și dovezi ale veniturilor soțului.

Asan zuna a scris:

Care este demersul și ce trebuie eu sa fac , sunt in Anglia și am un băiețel de 5 ani in grija statului ( centru de plasament ) in Constanța , eu locuiesc in Uk sunt mama singura , recent mi am făcut o relație și amândoi vrem binele copilului , vrem sa îl aducem aici și sa ii pot oferi ce nu am putut , idee este ce demers trebuie sa facem ( nu suntem căsători ) dar o putem face dacă asta va ajuta mult mai mult la proces . Îmi vreau băiețelul lângă mine .. ( app . Dacă ajuta mai mult la proces ne putem căsători fără doar și poate ) . Mulțumesc !

Mulțumesc frumos , va trebui sa merg in România , am o întrebare un avocat ma va ajuta mai mult pentru a-mi susține drepturile , sau putem face față singuri , idee este ca a ajuns in plasament anul trecut și l-am mai recuperat odată pe băiat când avea un an și jumătate ( eu eram minora și nu am familie așa ca ajuns la ei ) mulțumesc !
Care este demersul și ce trebuie eu sa fac , sunt in Anglia și am un băiețel de 5 ani in grija statului ( centru de plasament ) in Constanța , eu locuiesc in Uk sunt mama singura , recent mi am făcut o relație și amândoi vrem binele copilului , vrem sa îl aducem aici și sa ii pot oferi ce nu am putut , idee este ce demers trebuie sa facem ( nu suntem căsători ) dar o putem face dacă asta va ajuta mult mai mult la proces . Îmi vreau băiețelul lângă mine .. ( app . Dacă ajuta mai mult la proces ne putem căsători fără doar și poate ) . Mulțumesc !