avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Activitate Ela2021

Activitate Ela2021

Numeroase magazine le permit clienților în mod voluntar să returneze sau să își schimbe produsele într-un anumit interval de timp, cu condiția să prezinte bonul.
"Returnările la Massimo Dutti sunt întotdeauna gratuite, iar termenul de returnare este de 30 zile de la data de confirmare a expedierii "( citat din ghidul de cumpărarea si returnarea produselor ).
Pe mine ma interesa daca pot beneficia de o copie a bonului fiscal ținând cont că am achiziționat produsul cu cardul. Multumesc !

dvs se intelege ca ati cumparat din magazin, nu on line, asa ca nu sunt obligati sa accepte returul.

Returnările la Massimo Dutti sunt întotdeauna gratuite, iar termenul de returnare este de 30 zile de la data de confirmare a expedierii.

Nu stiu daca erau obligați, dar in majoritatea magazinelor se poate schimba Un produs inntermennde 30 de zile daca exista acel bon

chiar daca aveati bonul, nu erau obligati sa vi-l schimbe, iar daca voiau sa vi-l schimbe, nu aveau nevoie de bon

Nu stiu daca erau obligați, dar in majoritatea magazinelor se poate schimba Un produs inntermennde 30 de zile daca exista acel bon fiscal

gi-jane2 a scris:

chiar daca aveati bonul, nu erau obligati sa vi-l schimbe, iar daca voiau sa vi-l schimbe, nu aveau nevoie de bon

D8n parte a magazinului am primit următorul raspuns-
Conform normelor legale în vigoare, Ordinul 2634/2015, nu se pot reconstitui documentele de cheltuieli nenominale precum bonul fiscal, unicul exemplar emis fiind oferit clientului la momentul incasarii contravalorii produselor.

Dar , plătind cu cardul , am sperat sa fie posibil deoarece am adus dovada plății .
Buna ziua !
Am cumparat un produs si vreau sa il schimb cu un altul. Am făcut plata cu cardul dar am pierdut bonul fiscal. Pot beneficia de o copie a bonului fiscal ?