avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Activitate User100220

Activitate User100220

Revin cu un update:
Azi am fost la audieri unde am fost informat ca procurorul ce se ocupa de dosarul cu masina mea a respins cererea firmei din UK ( cererea lor de a lua inapoi maisna ) si dupa care am completat o declaratie unde am explicat toata istoria masinii, cum am gasit anuntul si cum am ajuns sa o cumpar si pana in prezent. Dupa care mi-au spus ca in decurs de o luna maxim doua se va termina si se va inchide dosarul si voi putea face ce vreau cu masina mea. Ce parere aveti?
Eu, ce mai pot face de aici inainte? Am fost la politie si acolo mi-au spus ca cei din UK vor masina inapoi, iar procurorul le-a respins cererea.
Mai pot face ceva de aici inainte? Cei de la politie mi-au spus ca ei cred ca 90% imi va lasa masina, pentru ca sunt cumparator de buna credinta si am acte pe ea, dar sunt si 10% sanse sa o inapoieze firmei din UK.
Update!
Azi am fost informat ca masina a fost cumparata de la o firma de leasing de catre o femeie, iar aceea femeie nu a mai platit si ulterior masina a fost declarata furata. Acum dosarul este la procuror iar procurorul va decide daca imi lasa sau nu masina, ea fiind deja incrisa de 2 ori pe Romania. Cei de la politie mi-au spus ca masina cel mai probabil a fost inscrisa cu acte false deoarece nu putea fii inscrisa deoarece era in leasing. Acum trebuie sa astept decizia procurorului deoarece el va decide ce va fii mai departe.
Masina este inca la mine, o folosesc zilnic, am mai dat pe la politie si nici in ziua de azi nu au primit raspuns din UK. Cei de la politie mi-au spus sa stau linistit ca sunt sanse mari ca masina sa imi ramana mie, deoarece a trecut deja de 2 ori prin politie (a fost inmatriculata de 2 ori in Romania, o data la Satu Mare si a doua oara dupa 6 luni la Constanta). Acum nici eu nu stiu mai multe, au spus ca procurorul decide ce si cum.
Salutare tuturor. Am cumparat in 2021 25 ianuarie o masina, care a fost inmatriculata pe Satu Mare in 2020 23 decembrie. Am facut contracte de V-C intre mine si vanzator, totu super si ok, am fost la primarie, ne-a dat fiscalul, dupa am i-am dat banii, si am plecat spre casa. In luna mai am inscris masina pe Constanta, iar totul a decurs perfect si fara probleme. pe data de 16 august masina a fost declarata furata, tara ei de provenienta fiind UK, m-am trezit cu politia de frontiera la mine la usa care mi-au impus fortat sa merg cu ei sa le las masina, Acolo am dat o declaratie si am semnat o foaie ca nu am voie sa instrainez masina pana cand nu se rezolva tot ce trebuie si ca le pun masina la dispozitia lor la orice ora. Acum stau si astept sa vad ce se intampla, au facut copii dupa actele masinii si mi-au inapoiat originalul. Masina este la mine acasa, am toate actele, dar cica ar fii posibil sa imi fie luata iar eu sa fiu nevoit sa il dau in judecata pe cel care mi-a vandut masina. Eu acum am alta nelamurire, nu este normal sa fie cel care mi-a vandut masina tras la raspundere si sa plateasca? De ce sa imi fie mie luata masina mea pe care am platit-o de buna cu banii munciti de toata familia ?