avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Activitate Mihai 1974

Activitate Mihai 1974

Bună ziua
În legătură cu un credit de nevoi personale am întâmpinat numai probleme de la banca respectiva . În 2014 nu am mai avut loc de munca deoarece am schimbat crezând ca este mai bine și nu a fosta asa. Am rămas cu ratele în urma și cu toate ca nu aveam nici un loc de munca am fost la banca sa stabilesc cu ei o rata mai mica pana întru în normal. Eu am făcut notificări după multe drumuri inutile la banca, Am făcut notificare sa plătesc 4oo ronsau 500 ron în loc de 720 ron cât era rata. Nu am reușit și am ajuns la executor în 2016 eram de ceva timp angajat și a venit poprire pe salariu (am fost trimis în judecata la 4-5 luni după ce am făcut notificării la banca)...După ce au oprit timp de 2 ani și ceva suma suma era din ce în ce mai mare cu toate ca 600 RON erau opriți din salariu . Am fost la executor și ma trimite la banca ... banca la executor și tot asa pana mi a spus executorul ca din cei 600 RON opriți doar 150 merg la banca restul la ei sa caute dacă am avere mașinii etc sa ma execute. În cazul asta mi am dat demisia și am un serviciu cu 4 ore la o alta firma și de 4 ani nu au mai putut lua nici un RON.. Am trimis mail peste mail la banca nu răspunde nimeni. In cazul asta ce este de făcut ca banca Piraeus sa transformat în First dar eu cu First nu am semnat nimic poate asta motivul de nu ma baga în seama. Mulțumesc anticipat pentru răbdarea de a citi toată povestea mea.
Mulțumesc pentru ajutorul acordat..
O zi excelenta.

MihailZC a scris:

45 de zile lucratoare, apoi 30 de zile calendaristice iar daca terenul este situat la mai putin de 30 km de frontiera sau la mai putin de 2400 m de unele obiective speciale (mai, mapn, sri, etc) mai poate dura inca 2-3 saptamani pana obtineti avizul de vanzare la MApN

Ok. Dar trb sa aștept tot 45 de zile sau cât durează procedura?

MihailZC a scris:

Tot nu inteleg, cum si de la cine ati aflat ca nu puteti vinde sub 20 euro/mp.
Vindeti la ce pret doriti. Probabil le strica planurile, nu da bine sa expropriezi cu 2 euro/mp cand ai depuse oferte de vanzare la preturi mult mai mari.
Depuneti oferta de vanzare la ce pret doriti dvs si cereti numar de inregistrare pe ea.

Când am depus publicarea că vreau să vând mi au spus că sub 20 sa nu pun că atât este in zona.. nu știam ce înseamnă asta după 45 de zile am aflat că nu pot vinde mai jos de atât și între timp au dat ei în consiliu că vor sa exproprieze și da 2 euro pe metru ..

MihailZC a scris:

Cum adica primaria nu va lasa sa vindeti sub 20 euro metrul patrat? Ce treaba are primaria in negocierea pretului?

Buna ziua.. am și eu o problema cu un teren de exemplu primăria nu mă lăsa să vând sub 20 euro metrul patrat dar în schimb vor sa dezvolte zona și să ne expropeze 39 % din teren și restul până la 100% sa ne ofere 2 euro pe metru .. Ce se poate face in cazul asta .. mulțumesc anticipat.