avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 268 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua În legătură cu un credit de nevoi ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua În legătură cu un credit de nevoi personale am ...

Bună ziua
În legătură cu un credit de nevoi personale am întâmpinat numai probleme de la banca respectiva . În 2014 nu am mai avut loc de munca deoarece am schimbat crezând ca este mai bine și nu a fosta asa. Am rămas cu ratele în urma și cu toate ca nu aveam nici un loc de munca am fost la banca sa stabilesc cu ei o rata mai mica pana întru în normal. Eu am făcut notificări după multe drumuri inutile la banca, Am făcut notificare sa plătesc 4oo ronsau 500 ron în loc de 720 ron cât era rata. Nu am reușit și am ajuns la executor în 2016 eram de ceva timp angajat și a venit poprire pe salariu (am fost trimis în judecata la 4-5 luni după ce am făcut notificării la banca)...După ce au oprit timp de 2 ani și ceva suma suma era din ce în ce mai mare cu toate ca 600 RON erau opriți din salariu . Am fost la executor și ma trimite la banca ... banca la executor și tot asa pana mi a spus executorul ca din cei 600 RON opriți doar 150 merg la banca restul la ei sa caute dacă am avere mașinii etc sa ma execute. În cazul asta mi am dat demisia și am un serviciu cu 4 ore la o alta firma și de 4 ani nu au mai putut lua nici un RON.. Am trimis mail peste mail la banca nu răspunde nimeni. In cazul asta ce este de făcut ca banca Piraeus sa transformat în First dar eu cu First nu am semnat nimic poate asta motivul de nu ma baga în seama. Mulțumesc anticipat pentru răbdarea de a citi toată povestea mea.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:47, 17 Noiembrie 2022
Incercati sa mergeti la avocat si poate reusiti sa scapati de datorie.
O sa vada exact avocatul cu toate actele in fata cum se prezinta situatia.

Scris din Bucuresti 2022

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprire din doua parti un singur cont anamariamario anamariamario buna seara.am o mare problema si numai gasesc nici o solutie din luna martie am proprire pe cont 30 %din venit pentru un card de cumparaturi de 500 ron ... (vezi toată discuția)
Poprire DanielChi DanielChi Buna ziua, Ma confrunt cu o situate și as dori sa primesc un sfat de cum sa procedez. Este vorba de un credit la un IFN contractat in 2016. Nu am ... (vezi toată discuția)
Card de salariu blocat- executare silita cica elena cica elena Are voie banca care mi-a emis cardul de salariu sa imi blocheze cardul la cererea executorului? (vezi toată discuția)