avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită proprire din doua parti un singur cont
Discuție deschisă în Executare silită

proprire din doua parti un singur cont

buna seara.am o mare problema si numai gasesc nici o solutie din luna martie am proprire pe cont 30 %din venit pentru un card de cumparaturi de 500 ron contractat in 2007 de la banca y.ai fiind zi de salariu descopar uimita ca acesti bani mis/au oprit la locul de munca pe stat de plata si au fost virati catre contul respectiv din 720 miau mai intra pe card 500 din care bineinteles cami mai opreste si banca inca 200 si raman cu ...nimic ce pot sa fa mi s/au oprit bani atat de la scoala cat si de pe card in total 60%din salariu banca da vina pe locul de munca ceilalti pe banca si eu numai inteleg nimic..va rog mult dati/mi un sfatce sa fac sa nu mi se mai opreasca din ambele parti va multumesc din suflet o seara placuta
Cel mai recent răspuns: horeabortan , utilizator 01:49, 15 Iunie 2012
Locul de munca va retine din salariu in urma unei adrese de poprire primita de la un executor bancar sau intre timp judecatoresc. Banca in ce temei va retine din salariu? Pentru a scapa rapid de problema ar trebui sa solicitati locului de munca sa va plateasca salariul ce ramane cash sau la o alta banca.
banca de la care am contractat cardul a trimis adrese de proprire catre toate celelalte banci dn oras la locul de munca si mie acasa.incepusem sa ma obisnuiesc cu ideea ca in fiecare luna mi se vor opri cate 240 ron dar sa raman cu 300 ron pe card sa mi opreasca sin doua locuri si sa dea toti din umeri mi se pare dezgustator atata timp cat fiecare muncim pentru copii si familie cei de la scoala unde lucrez nu/mi pot da bani in mana ca au multi angajati nu stiu ce pot face daca nu gasesc o solutie si daca nu ma indrumati dvs cei de pe forum care vati mai lovit de asa ceva o sa muncesc ca proasta doar pentru banca
Discutati intai cu executorul judecatoresc care a semnat adresa de infiintare a popririi. Daca nu rezolvati nimic, va trebui sa depuneti contestatie la executarea silita. Pe de alta parte, se acopera debitul mai iute. Degeaba discutati la locul de munca sau la casierele banii. Incercati sa vorbiti cu executorul judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire Zoff Zoff Este corect sa-mi opreasca si executorul din salariu si banca? Am cardul de salariu blocat si astazi la banca am explicat ca mi se opreste din salariu insa dna ... (vezi toată discuția)
Obligatia executorului? pendre pendre Buna seara. sant angajst la o firma salarul primesc pe card. Am proprire pentru intretinere copii suma de 1230 ron am primit salar 750 , banca oprit tot ... (vezi toată discuția)
Executare silita - cuantum poprire pe salariu mihai1986 mihai1986 Buna ziua. Acum 5 ani am facut o greseala imensa cu un card de credit primit mai mult decat usor de la o institutie bancara..din pacate, varsta si anturajul ... (vezi toată discuția)