avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire

Este corect sa-mi opreasca si executorul din salariu si banca? Am cardul de salariu blocat si astazi la banca am explicat ca mi se opreste din salariu insa dna de la casierie mi-a oprit si dansa. Vor hartii sa probez oprirea. Deci total oprire 700 ron pe
fluturas banca azi inca 500 total 1200 din 2300 realizati. Este corect? Intreb si eu. Sarbatori fericite la toata lumea ca au ori nu conturile blocate
.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:35, 25 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este legal să vă rețină de două ori din același venit.
Notificați executorul în scris cu nr de înregistrare. Înștiințați și Banca și duceți la bancă adeverință de la angajator prin care angajatorul adeverește că cota impusă spre executare silită vă este poprită direct la sursă.

Banca o să vă elibereze diferența de banii primita de la angajator doar prin casieria lor. Cardul nu-l veți putea folosi, va rămâne blocat dacă executorul nu va debloca contul.

Crăciun binecuvântat`!
Ultima modificare: Luni, 24 Decembrie 2018
Dapix, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este in regula. Va trebui sa notificati executorul si banca. Executorul trebuie sa trimita o adresa catre banca si sa comunice acesteia ca poprirea se face direct prin virament catre el de la angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot stopa un posibil abuz din partea unui bej? Seby2193bv Seby2193bv Buna ziua, mi s-a instituit o poprire din partea unui Executor, si cum era de asteptat, atat la angajator, cat si la Banca de unde imi ridic salariul de ... (vezi toată discuția)
Executare silita - poprire pe contul de salariu mai mult de 1/2 mary_123454 mary_123454 buna ziua am si eu o intrebare am mai multe executari pe numele meu si mi se opreste jumatate din salariu direct de la angajator.problema este ca mai imi ... (vezi toată discuția)
Poprire, deblocare cont soaresiluna soaresiluna Buna ziua. Daca am doua popriri pe salariu si de la un alt executor mi s-a facut blocare de card unde imi intra ce ramane din salariu dupa popriri, se poate ... (vezi toată discuția)