Buna ziua, mi s-a instituit o poprire din partea unui Executor,
si cum era de asteptat, atat la angajator, cat si la Banca de unde imi ridic salariul de la angajator,
aceeasi suma, acelasi dosar.. E normal, executorul "n-are' de unde stie daca contul
acela bancar e doar pentru salarii, asa ca nu s-a tinchisit sa verifice, l-a poprit si pe acela.
Fiind o poprire si la angajator, as dori ca doar angajatorul sa transfere a cea cota de 1/3, nu si banca
si asta cat mai rapid posibil, inainte de a mi se plati urmatorul salariul,deoarece sunt constient
ca nimeni nu trimite notificari nimanuia ,multi romani au patit la fel, si odata banii luati din conturi
chiar si daca se depaseste cota de 1/3 nu ii mai recuperez, iar bani pentru onorarii la avocati de unde??
In consecinta vreau sa actionez cat mai rapid, va rog sa-mi spuneti ce pasi trebuie sa urmez, si eventual,
ce probe sa am asupra mea in cazul in care executorul se incapataneaza sa-mi deblocheze contul bancar
si imi opreste mai mult de 1/3, atat cat e scris in Codul civil, imi acept postura de debitor, dar nu doresc,
totusi nici sa fiu pagubit, e munca si sudoarea mea , nu a lor!!!
Cel mai recent răspuns:
Dapix , utilizator
14:39, 21 Decembrie 2018