avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara. Am un apartament cumpărat prin credit ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara. Am un apartament cumpărat prin credit ipotecar. ...

Buna seara. Am un apartament cumpărat prin credit ipotecar. N-am mai putit plati cand au crescut ratele si era la executor. Am platit o perioada si apoi executorul mi-a pus luna trecuta poprire pe salariu. Angajatorul mi-a oprit banii si i-a virat executorului, iar acum executorul mi-a trimis mail ca imi scote apartamentul la vânzare. Nu inteleg daca platesc poprirea poate sa il scoata in acelasi timp la vânzare? Ma poate lamuri cineva? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Global Data Protection , Consultant GDPR 10:41, 1 Aprilie 2025
Daca dsriria rămasă depășește 10 mii de.lei, executarea poate fi și imobiliara, da.
Din pacate, da. Creditorul doreste sa valorifice bunul cat mai repede, pentru a recupera banii. Dvs. ati fi avut o sansa sa scapati si de datorie si de poprire: sa vindeti apartamentul cand ati vazut ca nu mai puteti plati (obtineati acordul bancii si vindeati). Din pacate acum, e cam tarziu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru neplata unui credit de nevoi personale fara garantie radupe radupe Buna ziua. Am contractat un credit de nevoi personale fara garantie,pe care,din mai multe motive,nu am reusit sa-l mai achit. Banca,cum era de asteptat,a ... (vezi toată discuția)
Somatie imobiliara pentru credit neachitat zograffi zograffi buna ziua am primit o somatie imobiliara de la un executor judecatoresc , prin care mi se comunica faptul ca daca nu achit in termen de 15 zile suma de 19000 ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil ipotecat, credit nescadent pniko2005 pniko2005 buna ziua! vreau un raspuns urgent. am un credit ipotecar la banca 1 de 27 mii euro, la care sunt cu ratele la zi. in 2010 am luat si un credit de nevoi ... (vezi toată discuția)