Tatal copilului meu a achizitionat un apartament la care eu am contribuit cu jumatate din suma de avans. Apartamentul este pe numele lui, cu credit bancar, iar noi nu suntem casatoriti. In urma unei relatii pline de abuzuri, inclusiv cu politie chemata pentru agresiune verbala repetata, am decis sa ma despart de el. Cand i-am solicitat inapoi banii de avans si investiția in mobila si amenajarea casei, a spus ca imi va returna banii (cate 100 de eruo lunar), mai putin chiria pe toata perioada locuita impreuna (15 luni). Chirie pe care bineinteles ca nu mi se pare normal sa o ceara si care nu a fost stipulata legal. Mentionez ca rata a fost achitata doar de el insa am impartit toate cheltuielile casei. Pentru un apartament de 3 camere, mobilat si utilat din banii comuni, ar vrea o chirie de 200 euro pe luna. Rugamintea mea eate sa imi spuneti ce pot face dpdv legal in aceasta situatie? Mulțumesc frumos!
Doresc sa ofer servicii de training și consultanță pentru persoane fizice și juridice, în domeniul marketing. Puteți sa îmi dați o direcție privind baza legala de care am nevoie? Cursuri, acreditari, etc. Stiu ceva de un curs acreditat de trainer/formator. Multumesc tare mult!