avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Activitate amario

Activitate amario

ce mi se pare si mai bizar este ca nu vor executorii sa vina la asemenea spete. E stupid sa zbori 1000km pana la fosta si apoi pt. un weekend sa nu-ti poti vedea baiatul. Dar pensie alimentara vrea, bani, vacante samd.

Politia e de forma (am chemat-o de nenumarate ori dar degeaba - stau si rad ca prostii (platiti 100%))... iar protectia copilului imi spune ca nu se baga ca-si pierd serviciile ca-s pusi de x de la primarie... samd.

Tara nimanui.
acum are 10 ani.

Am fost dat in judecata de fosta ca vezi doamne vrea custodia completa.
Am facut o intampinare in care mi s-a cerut temeilul legal.
Acum nu stiu daca este normal sa nu existe temei legal la asa ceva.
Este absurd sa nu pot apara asta, cand este clar ca baiatul meu este alienat, tinut in casa cand vin la vizite samd.
Doamna Ana,
Am peste 100 (o suta.) de plangeri in decursul anilor, pe care le-am depus la politie.
NU SE INTAMPLA NIMIC. Executori pentru copil nu exista, cei la care sun spun ca nu se baga in cazuri cu minori.
Aveti dvs. un raspuns favorabil la unele din spetele dvs? Eu nu cred.

Sunt absolut consternat de ceea ce se intampla... si acum judecatorul imi spune sa formulez un TEMEI legal sa-mi cer copilul conform unei hotarari care a fost deja setata acum x ani.... definitiva si IREVOCABILA.

Este IREAL ce se intampla in tara asta. Copilul meu este maltratat, lovit in casa de niste criminali si nu pot sa fac nimic sa-l scot de acolo. Politia ia spaga si tace. Politaiul de sector radea la mine cand i-am chemat: "Daca numarchezi banu..."

Temei legal cand cealalta parte cere controlul absolut al copilului si considera ca nu am vrut sa-mi vad copilul.
Baiatul meu este tinut in casa cu forta, il aud cand plange de afara!

Chiar nu stiu ce pot sa fac, murim cu legea in mana in tara asta.

? cum sa nu existe nici un temei? Mi se pare cel putin bizar.
"Privarea de autoritate părintească"trebuie sa aiba un temei legal Cum altfel as putea sa raspund?
Sau pur si simplu sa dau si eu in judecata la randul meu ???
Nu exista nici un executor care sa vina sa constate. Eu am sunat pana acum cel putin 20 si au spus ca nu se baga la minori.
Care ar fi TEMEI LEGAL la "Privarea de autoritate părintească"??
Am destule dovezi ca nu sunt lasat sa-mi vad baiatul.
Mi s-a cerut sa exprim temeiul legal (art de lege) conform caruia formulez un raspuns.
Ma puteti ajuta?
Buna ziua,
Nu am gasit nici un executor judecatoresc care sa vrea sa vina cu mine la vizite. Toti executorii la care am sunat,mi-au spus ca nu se ocupa de cazuri cu copii... daca stiti vre-un loc unde sa caut pe internet?
Multumesc,
Buna ziua tuturor

Am divortat de sotia mea in 2011.
Pana in 2019 am putut vedea copilul, sa-l iau la program...

Din 2019 din martie copilul mi-a spus ca are niste pb. acasa, ca il persecuta (cred ca este abuzat) prietenul mamei (nu-l cunosc personal). Cand am incercat sa o confrunt cu problema aceasta, mama a intrerupt complet contactul cu subsemnatul. A intentat proces impotriva mea in acest an, sa ia custodia completa a copilului.

In divort este stipulat clar executoriu si irevocabil contactul cu copilul meu, telefonic, mail, vacante, program de weekend. Acest lucru nu s-a mai produs.

Acum, judecatorul, mi s-a cerut sa formulez temeiul legal prin care sa cer daune mamei si prietenilor acestora (am cerut s-o amendeze pentru ultimii ani pentru ca s-a impotrivit sa-mi dea access la copil). Normal ar fi fost sa respecte programul de vizita si vacantele. Aceste lucruri nu s-au mai intamplat.

Care ar fi temeiul legal? Judecatorul mi-a cerut sa formulez temeiul legal si nu stiu la ce se refera. Mentionez ca nu am angajat avocat si as vrea sa ma reprezint singur.

Ma puteti ajuta sa formulez un temei legal prin care sa spun ca doresc reluarea imediata a programului asa cum a fost stipulat in divort, precum si amendarea mamei pentru ca nu a mai respectat programul?

Ea a spus ca eu nu am mai venit, desi am batut cca. 50-60km pana in sat de nenumarate ori (am foto) in weekenduri sa-mi iau copilul si nu am reusit pentru ca se baricadeaza in casa sau se duce la vecini cand am program ca sa nu pot lua copilul.

Nu mai am nici o modalitate sa am contact cu copilul. In nici un fel. Am fost haituit si batjocorit (injurat) de prietenul acesteia (probabil ca este un bataus mafiot) si mi s-a spus ca daca mai bat pe acasa sa-mi vad copilul ma va omora in bataie. am apucat sa-l pozez si sa-l filmez din masina personala.

Trebuie sa formulez "temeiul legal" asa cum a zis judecatorul pentru termenul din Septembrie si nici nu stiu cum sa o fac.

Multumesc,
Mario