avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Activitate 1Iuliana30

Activitate 1Iuliana30

“Buna ziua ! Rochita a fost scurtata si cu toata bunavointa mea nu va mai pot ajuta.Puteti sa o ridicati din magazin la ora 11.00 - 12.00 cand ajung eu.Imi pare rau!“

Acesta este mesajul primit de la vanzatoare. Rochita a costat 1200 lei,nu a fost modificata deloc, doar scurtata atât cât a spus vânzătoarea. (Scurtata de ei)…Când a văzut o in poza și sora mea a spus ca materialul este foarte prost, am omis sa ma uit dacă avea eticheta, este plastic toata(pietricele din plastic și pânza din plastic). Rochia desigur ca se poate vinde ulterior, nu e modificata încât sa nu poată fi vândută. Încă nu am ridicat rochia. Ce ma sfătuiți sa fac? Este achiziționata fizic, nu online.

Va mulțumesc mult!
Buna ziua! Am cumpărat dintr-un impuls o rochita de la un magazin random, achitata integral, mai mult convinsă de către vanzatoare, dar îmi asum ca este vina mea,nu am cum sa merg cu ea nicăieri,deoarece este asemănătoare cu a miresei,doar ca pe alta culoare…am lăsat o la scurtat, dar foarte de puțin, cu siguranța se poate vinde. (1/2cm), menționez ca am lăsat-o la scurtat la magazinul respectiv. Duminica am achiziționat o, iar in dimineața aceasta am vorbit si mi s a spus ca nu se poate face nimic și ca ma așteaptă sa o iau. Îmi puteți spune ceva? Va rog mult! Exista cumva vreun drept al cumpărătorului in aceasta situație ?