Atât timp cât vaccinarea nu este obligatorie, sunt de părere că atât eu, cât și persoanele vaccinate avem aceleași drepturi.
Însă, răspunsul așteptat de mine era legat de faptul că, noi, studenții, am dori ca cheltuielile pentru testele respective să fie suportate de facultate, dacă tot aceasta le cere. Și am dori să știm cum putem face legal asta.
P.S. Consider că atât timp cât eu mă voi testa periodic, colegii mei vaccinați vor reprezenta un pericol(focar infecțios, asimptomatici fiind) mai mare pentru mine, decât voi fi eu pentru ei, nevaccinata fiind.
pop_m a scris:
Domnisoara, drepturile si libertatile dumneavoastra sa termina acolo unde incep drepturile si libertatile altora. Respectiv a colegilor dumneavoastra de camin, care au dreptul sa nu fie bolnavi, sa fie protejati cat mai mult posibil de boala. Sau a universitatii, care are dreptul de a nu fi nevoita sa inchida un camin intreg, pentru ca e focar de covid.
Daca va convin regulile impuse bine, daca nu, sunteti libera sa locuiti in chirie. Locul in camin nu e un drept constitutional, e o optiune.
Nu ar fi mai simplu sa va vaccinati?