Salut,
În primul rand, drepturile tuturor sunt egale. Drepturile mele, nu se termina unde incep ale tale ca și persoana vaccinată. Știai ca tu ca persoana vaccinată, poți sa transmiți virusul la fel ca și mine ca persoana nevaccinata? Dacă am o problema de sănătate, îți asumi tu faptul ca as păți ceva în urma vaccinului? Eu zic ca nu.
În al doilea rand, platforma se numește avocatnet, nu se numește Facebook sau alte platforme în care nu mai ai loc de persoanele pro vaccin. Domnisoara a cerut păreri legale, nu păreri despre drepturile vaccinatilor (care sunt la fel ca ale nevaccinatilor). La fel de bine cum ea ca nevaccinata își poate cauta chirie, la fel de bine și persoanele vaccinate își pot cauta chirie. Sau brusc aveți mai multe drepturi?
Și în ultimul rand, ea nu s-a plâns de faptul ca se testeaza anti covid, s-a plâns de faptul ca aceste teste sunt foarte dese, sunt plătite din banii lor și nu al universitatii. Oare e foarte sănătos pentru organism sa îți bagi de doua ori pe săptămână bețele acelea în nas?
Ps: locul in camin întra în drepturile studenților, sau s-a schimbat ceva?
Pps: nu, nu e mai simplu sa se vaccineze.
O zi buna
pop_m a scris:
Domnisoara, drepturile si libertatile dumneavoastra sa termina acolo unde incep drepturile si libertatile altora. Respectiv a colegilor dumneavoastra de camin, care au dreptul sa nu fie bolnavi, sa fie protejati cat mai mult posibil de boala. Sau a universitatii, care are dreptul de a nu fi nevoita sa inchida un camin intreg, pentru ca e focar de covid.
Daca va convin regulile impuse bine, daca nu, sunteti libera sa locuiti in chirie. Locul in camin nu e un drept constitutional, e o optiune.
Nu ar fi mai simplu sa va vaccinati?