Va multumesc tare mult si mi-ati fost de mare folos!
Insa va intreb eu de unde stiu ca e Cadastru cel ce l-a pierdut? Poate cei de la Prefectura nu l-au trimis,sau l-au pierdut si au crezut ca l-au trimis.
Dar voi lua hartie cu semnatura ca a fost trimis la Cadastru de le Primarie si am sa va urmez sfatul!
Numele meu este Teodora Raluca Tudor Galescu si va scriu intr-o problema pe care o avem de mai bine de 2 ani de zile.
Mama mea, Genovita Tudor Galescu, dupa moartea fratelui ei Lucian Galescu, si a parintilor Ion si Maria Galescu, a mostenit o casa si ceva pamant in Sat.Zamfira, Comuna Lipanesti, Judet Prahova.
Pentru a se putea folosi de aceasta mostenire, a trebuit sa aiba in posesie un titlu de proprietate emis de Primaria Lipanesti. Mama mea a facut toate demersurile de rigoare, insa de 2 ani si mai bine asteptam procesarea titlului de proprietate. Am sunat saptamana de saptamana, incepand cu luna Ianuarie a acestui an.Titlul a fost gata de 2 ori si tot de atatea ori gresit.S-a intocmit in Luna Februarie de catre Primaria Lipanesti un alt Proces Verbal (in urma caruia noi nu am primit nici o copie si care a fost trimis la Prefectura Prahova la insistentele Doamnei Nedelcu de la Funciar Prahova in urma telefoanelor mele) ,a intrat in Prefectura inregistrat cu numarul 2964/25.02.2008. Am inaintat 5 memorii la Prefectura Prahova,mi s-a raspuns numai la 2 precizandu-mi ca este in lucru.
In Luna Iulie am mers din Bacau la Ploiesti in audienta la Domnul Prefect care ne-a asigurat ca va rezolva problema in decurs de 2 saptamani.
Suntem in Luna Septembrie, sunand la Prefectura Prahova ni se raspunde ca Procesul Verbal nu mai este la Prefectura,ci este trimis la Cadastru.Sunand la Cadastru Prahova, ni se raspunde ca nu este la ei.
Se pare ca Procesul Verbal a fost pierdut cu buna stiinta sau nu,dar nimeni nu stie de el.
Am trimis un memoriu la Presedentia Romaniei si la Uniunea Europeana de la Bruxelles.
Ce as putea face?Cui as putea sa ii cer ajutorul? Va rog sa ma sfatuiti unde sa merg mai departe sau ce sa fac!