avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Activitate TudoracheAdrian

Activitate TudoracheAdrian

Răspuns la discuția Nud proprietar VS uzufruct viager
Eram cred.... Prea in extaz.... și am avut încredere și da, am semnat cam... orbește... Nu mi pare rău că sunt ei cu dreptul ăla.... îmi pare rău de meschinatatra lor... :(

Nicoleta Cristina Romașcanu a scris:

Și Calul troian a fost un cadou...
În viitor, să nu mai semnați niciodată un act notarial înainte de a-l fi discutat, clauză cu clauză, împreună cu avocatul dvs.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
:( nu am cuvinte... Mulțumesc pentru răspuns. P.S. Nunta nu a mai avut loc, după 4 ani a fugit cu un pakistanez in Cipru pe care l-am lăsat și s-a luat cu un cipriot cu care a fugit în Londra... S-au căsătorit într-un final....dar "cadoul"... tot l-am "primit"...

raluk0207 a scris:

Pai e un cadou care va rămâne la decesul lor.
Probabil nu au încredere în dvs și nici in nora și se tem sa nu vindeți apartamentul.

Da, cu banii lor. Nu mi am dat seama, nici nu știam ce să întreb. Am sa le propun sa le cumpăr partea, daca 6600 de euro. Nu înțeleg de ce mi ar face așa ceva din moment ce au o vila de aproape 300 mp pe Victoriei și încă un apt + o grămadă de bani in cont. Chiar așa, să pună mâna și pe asta....? Au zis că mi l iau mie, cadou de nunta.... Ce cadou mai e și asta, oameni buni?...

gi-jane2 a scris:

probabil ca ati cumparat cu banii lor, altfel nu inteleg de ce ati acceptat sa devina uzufructuari.

Buna ziua. Am cumpărat recent o proprietate unde eu sunt nudul proprietar iar părinții sunt uzufruct viager. Întrebarea mea este următoarea. Daca ai mei decid sa stea unde am cumpărat sau să închirieze, eu sunt obligat să părăsesc locuința? Eu nu cred că mă pot da afara fiind proprietarul, dar mai ști...

Mulțumesc!