Concursul s-a desfasurat conform HG 91/2003 de 2 ori si s-au inregistrat mai multe nereguli. La concursul din febr. au participat 3 concurenti si s-a ajuns la faza "analiza documentelor" . In urma afisarii rezultatelor, am depus contestatie si a fost admisa, dar concursul nu s-a reluat pe motiv ca nu a putut sa se intruneasca comisia. In august s-a facut un alt anunt de concurs pentru acelasi post si s-au inscris din nou 3 concurenti, dupa faza "analiza documentelor" am facut contestatie. Obiectia mea cu privire la eligibilitatea adversarului meu (la primul concurs acesta a prezentat documente false) nu a fost luata in calcul, ci numai obiectia cu privire la nota a fost admisa. Am primit raspuns ca mi-a fost admisa partial contestatia si ca dosarul meu va fi reevaluat. Reevaluarea dosarului s-a facut in aceeasi zi cu interviul si de catre aceeasi comisie. In urma reevaluarii mi s-a spus ca am ramas cu aceeasi nota si deoarece am considerat ca aceasta comisie nu este obiectiva nu am participat la interviu.
Ilegalitatile pe care le mentionez sunt urmatoarele:
-acest concurent trebuia descalificat pentru ca a prezentat documente false la primul concurs
-unul din membrii nu este statutar, confirmarea in functia pe care o ocupa trebuia facuta din 2 in 2 ani
-reprezentatul sindicatului, membru in comisie nu ne reprezinta, deoarece noi facem parte din alt sindicat
-adversarul contestat are o carte de munca care nu corespunde realitatii
-liderul de sindicat, membru al comisiei mi-a acordat nota 6,41, iar cea mai mare nota pe care am primit-o a fost 9,60.
Intrebarea mea este daca ma pot adresa instantei de contecios, conform lg. 29/1990.