avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Activitate lucian_alex2003

Activitate lucian_alex2003

Răspuns la discuția Problema vanzare teren!!! HELP!!
Inscrierea in Cartea Funciara am facut-o in anul 2007. In concluzie ar trebui sa astept pana in anul 2017 cu toate ca terenul este il am in proprietate inca din anul 1995. Bravo Romania si mai ales bravo celor care au facut aceste legi atat de ambigue incat sa mai castige bani buni si speculantii astia de pe piata imobiliara.
Daca stie cineva un notar care m-ar putea ajuta astept un mesaj.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Problema vanzare teren!!! HELP!!
Nu se poate calcula si de la data inscrierii in registrele agricole?? Nu stiu daca este inscris in registrul de transcriptiuni dar cu siguranta este in cele agricole, terenul fiind extravilan.
Din cate vad aceasta portita a fost lasa tocmai pentru speculanti.
Sper sa gasesc un notar sa-mi faca precontractul de vanzare.
Am un teren pe care mi s-a stabilit dreptul de proprietate prin Hotararea Comisiei Municipale nr... din 02.02.1995. In anul 1998 mi s-a eliberat la cerere o adeverinta ce constituie dovada dreptului de proprietate pana la eliberarea titlului de proprietate.
In anul 2003 mi s-a inmanat titlul de proprietate prin constituirea dreptului de proprietate.
Actualmente vreau sa vand terenul dar notarul mi-a atras atentia ca terenul nu se poate vinde deoarece nu au trecut 10 ani de la constituirea dreptului de proprietate, el luan in calcul date emiterii titlului de proprietate.
De la ce data se calculeaza cei 10 ani???