avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Activitate costanvaleriu

Activitate costanvaleriu

Bună seara,
Am un litigiu pe rol și are ca obiect revendicare imobiliara, de curând s-a efectuat și expertiza topo solicitata de reclamanta-pârâta și de mine și a esit în favoarea mea conform actelor și cadastrului meu, reclamanta - pârâta ne având cadastru.
Intrebarea mea este dacă domnul expert a emis convocarile pentru ambele părții doar cu recomandata fără confirmare și conținut declarativ, asa cum prevede art. 335 cod procedura civila, dar la ziua ora stabilita ambele părții am fost prezenți am dat domnului expert actele de care înțelegem sa le folosim în expertiza și s-a încheiat un proces - verbal în care domnul expert a menționat prezenta părților și obiecțiile ambelor părții din proces, în cuprinsul raportului elaborat de domnul expert sunt menționate cele scrise în procesul verbal din ziua convocata sa se efectueze expertiza, se poate pune în discuție nerespectarea convocării cu recomandata cu confirmare de către partea adversa și ce șanse are dacă a fost convocata la fel ca mine și a depus acte și a fost la expertiza!? Aștept răspunsul dvs.
Valeriu