Pentru importul datelor sunt necesare doua operatiuni, una pentru importul datelor in F10 iar a doua pentru F20.
In fisierul PDF aferent bilantului la 31 Decembrie 2011 avem datele pentru F10 , iar in fisierul aferent bilantului la 30 Iunie 2011 avem datele pentru F20.
F10: dupa deschiderea fisierului PDF, se apasa in partea sus stanga pe iconita cu agrafa, click dreapta pe fisierul s1003.xml si salvam fisierul.
F20: dupa deschiderea fisierului PDF, se apasa in partea sus stanga pe iconita cu agrafa, click dreapta pe fisierul date.txt si salvam fisierul. Importam mai intai F10 iar dupa aceea F20.
Desi topicul este mai vechi, sper ca am fost de ajutor.
Multumesc pentru raspuns. :)
Ma intereseaza si in ce mod pot sa inchei contractul de munca la firma actuala si care sunt demersurile ca sa pot beneficia de somaj. Din cate am inteles daca imi dau demisia cu art. 79 (sau cu art. 55 lit. b) nu mai pot beneficia de indemnizatia de somaj.
Buna ziua,
Lucrez la o firma privata de aproximativ 7 ani. M-am hotarat sa renunt la acest loc de munca deoarece nu mai sunt multumit de salariul oferit (din ce in ce mai mic) si sarcinile din ce in ce mai multe adaugate in fiecare luna. Am de 8 ani o Asociatie Familiala care este in prezent fara activitate. Ma intereseaza in ce mod pot sa inchei contractul de munca si care sunt demersurile ca sa pot beneficia de somaj. Din ce am mai citit aici pe forum am inteles ca pot beneficia de somaj atata vreme cat veniturile la Asociatia Familiala nu depacesc cuantumul unui salariu minim brut. Vreau sa reiau activitatea la Asociatia Familiala dar pana pun lucrurile "pe picioare" as avea nevoie macar o perioada de banii proveniti din ajutorul de somaj.