NicoRalu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Participa la cheltuieli , ii plateste mamei lunar o suma destul de mare , are si remuscari .Doar ca aceasta femeie ii ofera la pachet si stress si santaj de cate ori vrea marire de pensie . IL voi sfatuii sa i spuna sotiei. Multumesc
Da cam asta sta situatia si ar vrea sa faca ceva sa fie legal sa stea linistit , Femeia ii mareste pensia cum vrea ea , deci e un fel de santaj sau amenintare. EL are bunavoint sa plateasca dar nu asa cu marire in fiecare an dupa placul ei.
M am referit ca nu este nimic legal , este de acord sa plateasca , plateste pensia dar vrea sa scape de amenintari si stres. Nu poate povestii sotiei , a incercat dar va dati seama ce iese.
Buna ziua , am si eu o intrebare , am un amic casatorit , a avut o relatie cu alta persoana din care sa nascut un copil , la nastere la luat pe numele lui (in prezent copilul are 5 ani ) Intre timp s au certat iar mama a pretins un fel se pensie alimentara nefiind legala , dupa 2 ani mama copilului a cerut dublarea pensiei alimentare (nelegala ) amenintand ca daca nu primeste va spune tot familiei amicului meu. Acum eu va intreb ce ar putea sa faca amicul meu sa fie totul legal si fara stres si mama copilului sa nu ceara in fiecare an dublarea alocatiei .Tatal copilului doreste sa plateasca pensie alimentara copilului dar o suma acceptabila si sa scape de amenintarile si stresul mamei.