avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Activitate Anaalina

Activitate Anaalina

Problema mea este urmatoarea : am activat ca reprezentat la o firma de produse cosmetice in anii 2004-2005. In luna nov 2008 am primit o somatie de plata pentru achitarea unei facturi despre a carei existenta nu am avut cunostinta. Exista o firma de recuperare care ma ameninta cu judecata pt neplata facturii. Am cerut datele facturii dar nu vor sa mi le furnizeze. E CORECT? Ce pot face in aceasta situatie?
Centrala este montata. Vecinii de la 2 si 3 au centrale proprii si ei taiasera deja tevile. Eu fiind la 1 si pentru ca cel de la parter a semnat primul acord cu conditia sa-si taie tevile le-am scos definitiv, practic pe la noi nu mai trece nici o teava. Administratorul stie ca avem centrala ca i-am dat procesul verbal de montare contor de gaze, deci nu ne pune la plata apei calde.

Si gigacalorimetru unde se poate monta???
Poate nu inteleg eu ceva , poate imi scapa , dar credeti-ne suntem debusoleti, nici nu am apucat sa ne bucuram de casa cea noua.
Ajutati-ne va roggggg!!!!!:((:((:((
Deci!!!! Eu ce pot face in situatia asta??? Cale de impacare practic nu exista, este un coflict numai de el stiut, noi nu avem nimic cu el, abia ne-am mutat in vara asta in acest apartament, si el sustine ca el face legea in cartier si ca vrea" sa ne joace cum vrea el"

Cand am spus la Radet ca asta a fost dorinta lui mi s-a spus ca trebuie semnatura lui ca el si-a dorit aceste aerisitoare. Credeti ca de stiam ca se va ajunge in aceasta situatie nu le lasam la mine in casa????
Procesul verbal nu este incheiat, mi s-a spus ca il va incheia in momentul in care vede aceste aerisitoare. Acordul lui initial este pe un formular care s-a schimbat intre timp si cei de la Radet vor ca sa-mi semneze si pe noul formular.

Va dati seama ca nu va semna nici mort#-o#-o

Mi s-a spus sa mai astept pana la furnizarea caldurii si apoi sa-l dau in judecata pentru ca nu mi-a aratat aceste aerisitoare. Nici nu mai stim ce sa facem. Exista o baza legala?? Cum sa procedem??
Deci , o sa incerc sa fiu cat se poate de scurta sa nu plictisesc pe nimeni.

Asadar : am reusit si ne-am montat centala pe gaze. Insa unul dintre vecini respectiv vecinul de dedesupt s-a razgandit si nu mai e de acord cu aceasta centrala.

Noi am taiat tevile pentru ca vecinii de la 2 si 3 nu le mai au si practic asta a fost dorinta lui , sa-si taie tevile si sa-si aeriseasca singur caloriferele.

Acum cei de la Radet vor sa vada ca el si-a montat aceste aerisitoare dar dumnealui nu imi da drumul la usa si ma tot ameninta ca o sa ma dea in judecata ca mi-am pus centrala fara acordul dumnealui.

Ce pot face??:(( Voi si nevoita sa platesc si incalzirea furnizata de Radet si Gazele de la Distrigaz???#-o