Anaalina a scris:
Procesul verbal nu este incheiat, mi s-a spus ca il va incheia in momentul in care vede aceste aerisitoare. Acordul lui initial este pe un formular care s-a schimbat intre timp si cei de la Radet vor ca sa-mi semneze si pe noul formular.
Va dati seama ca nu va semna nici mort#-o#-o
Mi s-a spus sa mai astept pana la furnizarea caldurii si apoi sa-l dau in judecata pentru ca nu mi-a aratat aceste aerisitoare. Nici nu mai stim ce sa facem. Exista o baza legala?? Cum sa procedem??
nu are de ce sa va mai ceara iarasi acordul vecinului, pe noul formular, dvs avind deja acordul lui.
in ceea ce priveste aceste aerisitoare, puteti afirma celor de la radet adevarul.... avind acordul lui de debransare si dorind el insusi sa nu mai depinda de aerisirea facuta de dvs, VECINUL DVS SI-A TAIAT SI DEMONTAT SINGUR TEVILE DE INCALZIRE, DVS NEAVIND ACCES LA DINSUL IN CASA, PENTRU CA NU V-A PRIMIT. ATITA TIMP CIND NU VREA SA SEMNEZE NOUL ACORD DE DEBRANSARE, CU CARE A FOST INITIAL DE ACORD (SI AVETI DOVADA), CU ATIT MAI PUTIN NU AVEATI CUM SA INTRATI LA EL IN CARE SA-I DEMONTATI TEVILE. in acest fel, intra el la apa, nu dvs, care nu ati avut acces in locuinta lui. atia timp cit si-a demontat singur tevile, este obligatia (si interesul) lui sa-si monteze aerisitoare. intre noi fie vorba, eu unul nu as monta acele aerisitoare automate, ci as pune robineti, aerisitoarele respective putindu-se bloca pe inchis (nemaifacindu-se aerisirea completa) sau pe deschis (caz in care apa incepe sa curga in casa)
baza legala in privinta asta nu o mai cunosc pentru ca s-a mai schimbat in ultimii ani si nu am mai fost interesat de ea. poate se gaseste vreun binevoitor care sa va ofere denumirea ultimului act normativ din acest domeniu, pentru a va putea documenta in aceeasta privinta. de fapt, cel mai bine ar trebui sa va interesati la radet, ei fiind cei mai in masura sa ofere aceste informatii, fiind de domeniul lor. daca tot va spun ce si cum trebuie sa faceti, cerinta lor ori este intemeiata pe un act normativ, ori este un abuz din partea lor. si denumirea trebuie sa v-o spuna
PS ar fi bine ca sa aveti acasa o copie dupa acel acord primar al vecinului, ca sa nu "dispara accidental" :D