M-am debranșat de la rețeaua comuna stau la etajul 1si doar vecinul de la parter mai este branșat la comun.l am întrebat dacă pot face aerisitoarele pe cheltuiala mea in casa la el.a fost de acord.cand au venit meseriașii a refuzat și am tăiat țevile razant cu planșeul.ce pot face legal sa pot repara sau suda țevile sa nu îl afectez că este fff dificil că om?va rog sa tina un sfat
In situatia mentionata nu mai aveti decat varianta ca de la partea taiata sa va legati cu piesa de legatura de la care sa refaceti instalatia
Exista conectoare speciala care asigura mufarea a 2 tronsoane de teava fara a fi necesara sudura
Dvs. sunteti niste oameni foarte intelegatori, dar asta este...
In locul dvs., acum, eu nu as mai face nimic. La toamna cand se va umple instalatia dumnealui nu va putea face umplerea in cele mai bune conditii. Va chema un meserias care il va sfatui sa-si monteze aerisitoare, pe fiecare calorifer. Bine ar fi sa-i vina mintea la cap sa procedeze la montarea acestora acum, cand instalatia este goala, dar ce sa-i faci - cap este, dar mai trebuie si minte...
Cica Dumnezeu da, dar nu baga in traista!
Bine ar fi sa aveti dovezi ca l-ati rugat sa-i montati aerisitoare - sa nu aveti vorbe!