Buna seara . O intrebare am si u daca se poate sa si primesc un raspuns. De 2,3 ani tot anunt Administrația și președintele blocului in legatura ca eu iarna nu beneficiez de căldură dar o plătesc ( vecinul de langa mine find capăt de coloana sa debransat dat a tăiat și țevile montane aerisitoare automate ) iar administratorul imi spuna ca sa rezolva eu problema cu vecinul deoarece noi proprietari i am dat acordul de debransare , ce pot sau cum pot face ca eu sa nu platesc căldura,? Deoarece am caloriferele faci și fac încălzirea cu aeroterma și aerul conditionat . Va multumesc anticipat .
Este normal se împartă Caldura dar atât timp cât eu nu primesc căldura caloriferele find faci in toata casa este normal sa platesc ceva ce nu primesc ?
Adam Grecu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Cum as proceda eu:
1. As notifica in scris - cu nr. de inregistrare , asociatia de proprietari.
- ce inseamna ca ... De 2,3 ani tot anunt Administrația și președintele blocului in legatura ca eu iarna nu beneficiez de căldură dar o plătesc? cum ii anuntati, stati la o parola cu presedintele si asteptati sa va rezolve problema??
2. O conducere responsabila, se deplasaseaza la la locuinta dvs. si intocmeste o nota de constatare;
3. In urma acestei constatari, trebuie luate masuri;
- ori nu va mai repartizeaza costuri;
- ori se dispune crearea unui nou sistem de aerisire sau reconditionarea celui vechi, pentru ca atunci cand se face umplerea instalatiei, sa se poata face aerisirea intregii instalatiii;
- dvs., in casa, va montati pe fiecare calorifer cate un dispozitiv de aerisire la fiecare calorifer - pentru a efectua o aerisire locala, la nevoie; cum sa stai 2-3 ani fara caldura si totusi sa o platesti?
Daca "onor" conducerea asociatiei nu ia nicio masura, incercati sa mergeti la primarie - la serviciul asociatii de proprietari si discutati cu acestia (atentie - tot in scris).
Va urez succes si multa caldura sufleteasca din partea noastra!
Caldura bloc
florian_m
Buna ziua,
Am rugamintea sa-mi precizati ce variante de solutionare exista pentru problema pe care o expun in continuare:
- locuiesc la etajul 8 ... (vezi toată discuția)