avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administrația blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administrația blocului

Buna seara . O intrebare am si u daca se poate sa si primesc un raspuns. De 2,3 ani tot anunt Administrația și președintele blocului in legatura ca eu iarna nu beneficiez de căldură dar o plătesc ( vecinul de langa mine find capăt de coloana sa debransat dat a tăiat și țevile montane aerisitoare automate ) iar administratorul imi spuna ca sa rezolva eu problema cu vecinul deoarece noi proprietari i am dat acordul de debransare , ce pot sau cum pot face ca eu sa nu platesc căldura,? Deoarece am caloriferele faci și fac încălzirea cu aeroterma și aerul conditionat . Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Danielcc , utilizator 22:21, 13 Februarie 2020
Cum se face citirea( aveti repartitoare , ceva) caldurii?
Avem repartitoare doar ca nu sunt active (sunt abia montate în urma reabilitari ) si suntem la pausal .
Daca sunteti la pausal, se imparte, consumati sau nu, platiti. Asta inseamna pausal.
Este normal se împartă Caldura dar atât timp cât eu nu primesc căldura caloriferele find faci in toata casa este normal sa platesc ceva ce nu primesc ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum as proceda eu:
1. As notifica in scris - cu nr. de inregistrare , asociatia de proprietari.
- ce inseamna ca ... De 2,3 ani tot anunt Administrația și președintele blocului in legatura ca eu iarna nu beneficiez de căldură dar o plătesc? cum ii anuntati, stati la o parola cu presedintele si asteptati sa va rezolve problema??
2. O conducere responsabila, se deplasaseaza la la locuinta dvs. si intocmeste o nota de constatare;
3. In urma acestei constatari, trebuie luate masuri;
- ori nu va mai repartizeaza costuri;
- ori se dispune crearea unui nou sistem de aerisire sau reconditionarea celui vechi, pentru ca atunci cand se face umplerea instalatiei, sa se poata face aerisirea intregii instalatiii;
- dvs., in casa, va montati pe fiecare calorifer cate un dispozitiv de aerisire la fiecare calorifer - pentru a efectua o aerisire locala, la nevoie; cum sa stai 2-3 ani fara caldura si totusi sa o platesti?

Daca "onor" conducerea asociatiei nu ia nicio masura, incercati sa mergeti la primarie - la serviciul asociatii de proprietari si discutati cu acestia (atentie - tot in scris).
Va urez succes si multa caldura sufleteasca din partea noastra!
Ultima modificare: Joi, 13 Februarie 2020
Adam Grecu, utilizator

Alte discuții în legătură

Golire instalatie termica martianivan martianivan Buna ziua, M-am mutat, in urma cu 2 luni, cu chirie intr-un apartament cu 2 camere termoficat, la etajul 2. Cand a inceput sa dea caldura am ... (vezi toată discuția)
Caldura bloc florian_m florian_m Buna ziua, Am rugamintea sa-mi precizati ce variante de solutionare exista pentru problema pe care o expun in continuare: - locuiesc la etajul 8 ... (vezi toată discuția)
Calorifer nefunctional pus la plata iulia08 iulia08 Buna ziua! In urma cu 4 ani am cumparat un apartament cu 3 camere. In dormitorul mare nu era calorifer deoarece fosta proprietara il demontase spunandu-mi ca ... (vezi toată discuția)