avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Activitate Danielaleo

Activitate Danielaleo

Răspuns la discuția Debransare ilegala apa
Va multumesc mult de tot!
Răspuns la discuția Debransare ilegala apa
Va multumesc pentru raspuns. La momemtul cumpararii nu stiam traseul acelei tevi. Intrebarea mea este: fiind teava comuna de apa, este legal sa o desfiinteze, lasand doua familii fara apa?
Din cunostintele mele, pentru orice modificare de bun comun este nevoie de aprobare din partea tuturor locatarilor si mai mult decat atat, cheltuielile de refacere traseu teava ar trebui sa fie suportate de catre cel care doreste modificarea. Voiam sa stiu daca este o lege in acest sens. Din pacate pe cale amiabila nu se poate.
Multumesc!
Buna ziua,

Am si eu urmatoarea situatie: am cumparat un apartament intr o vila interbelica, unde alimentarea cu apa trece prin bucataria vecinului care doreste sa desfiinteze aceasta teava, pe motivul ca este veche si poate provoca avarii. Dansul mi a impus sa “ma intep” in alta conducta pentru a beneficia de apa. Aceasta lucrare este de durata si destul de costisitoare, iar eu nu imi permit. Cum pot proceda astfel incat sa nu fiu nevoita sa execut lucrarea pe banii mei? Exista o lege prin care ma pot apara?
Mentionez ca mai este o vecina in aceasta situatie.
Va multumesc anticipat!