avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Activitate vladilinca

Activitate vladilinca

Vechime studii absolvite.
Sunt functionar public clasa II-a si doresc sa particip la concurs functionar public cls.I-a(consilier superior) avand urmatoarea situatie:
scoala militara ofiteri(1988), diploma inginer(2000/ obtinuta prin continuarea studiilor absolvite in sistem militar( in urma diferentelor sustinute in cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti(1996/2000), conform protocolului dintre M.Ap.N/Ministerul Educatiei si Invatamantului/Ministerul Muncii.
Conform HG.485/2005(echivalare functii militare cu functii civile,conform Anexei 1-3), centrul militar judetean mi-a eliberat adeverinte cu echivalarea studiilor si vechimea in studii( conform functiei militare incadrate): S- studii superioare si vechime studii absolvite- 14 ani .
Multumesc.
Buna ziua.
caut avocat legea 188/1999- functionari publici(promovare)
Buna ziua. Inca din 2008 cand am absolvit master se putea transforma postul in consilier principal, dar nu mai pot comenta acum competenta profesionala a colegilor de la RU, cu toate ca au primit actele mele de absolvire master in specialitatea în care îmi desfășor activitatea sau domeniu considerat util pentru desfășurarea activității de către conducătorul instituției publice. Am colegi care au promovat din cls.III-a(referent- studii medii), in cls.I-a(consilier asistent), in urma absolvirii unei institutii de invatamant superior. Conducerea institutiei este de acord sa transforme postul dar colegul de la resurse umane considera ca nu am vechime in specialitate pentru cls.I-a(consilier superior). Postul(in care sunt angajat) este cu studii superioare de scurta durata in care am vechime in specialitate 30 de ani,iar eu nu doresc promovarea din referent/studii medii , doresc promovarea dintr-un post cu studii superioare de scurta durata la angajare.
Va multumesc si astept opinia dumneavoastra.
Multumesc. Conform art.480/481 Cod Administrativ pot participa la examen promovare in cls.Ia(consilier superior) avand in vedere studiile si vechimea care le detin?!
Buna ziua.
Ce se poate face sa promovez din clasa II-a, in clasa I-a/consilier superior?
-angajat din 2006 referent specialitate superior(subinginer-15 ani vechime), in 2008 absolvit master( profil necesar activitatii desfasurate).