avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Activitate StefanSNA

Activitate StefanSNA

Buna ziua. O intrebare , va rog. Am fost la IPJ dupa permis la incheierea celor 30 de zile de penalizare . Pentru restituire imi cere dovada provizorie de circulatie. Multumesc.
Multumesc pentru răspunsuri.
Fie ca au trecut sau nu cele 15 zile de valabilitate ? Pentru ca daca am aceasta posibilitate, maine merg sa o predau.
Referitor la dovada de circulatie , e valabila 15 zile. Dar am concediu din 1 noiembrie. Se poate aplica sanctiunea de 30 de zile ,de la data retinerii ? -- adica s-ar incheia cam pe cand pot sa plec --
Da , ceea ce imi spuneti , este cea ma buna observatie.
Intalnesc frecvent acest gen de manevra. Merg înainte, Pe contrasens e unul parcat oblic , Vine RATB și ocolește ( sau alți participanți la trafic ), făcând același lucru, trece cu o roata sau cu jumătate de mașină pe banda mea .
Da. În fata mea pe banda trei erau mașini, pe banda nr patru, nu erau .Dar răspunsul rămâne, am trecut peste marcaj dublu
Din doua benzi pe sens , în apropierea intersecției se fac patru, una la dreapta cu verde intermitent, doua înainte, și în sfârșit una la stanga. Marcajul continuu este după banda 4, sensul opus are numai doua.
Buna ziua. Va rog, un raspuns. Mi-a fost retinut permisul de conducere categoria B, pentru depasire pe linie continua dubla. Insa lucrurile nu stau exact asa . Eu sustin ca a fost mai degraba o incalcare a marcajului , in conditiile in care masinile stau la semafor pe 4 benzi , iar eu am trecut pe banda nr 4 , ( cea care face stanga ), ceea ce ar fi dus cel mult la o amenda.
Multumesc