avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Activitate wpuff

Activitate wpuff

Daca ai dat comanda online si ai ridicat de la sediu tot contract la distanta se numeste. Acest forum nu te poate ajuta din lipsa de oameni pregatiti.
da, este firma
buna ziua, Am comandat de la (editat -Identificarea unor persoane fizice sau juridice în titlul topicului sau în mesajele postate nu este de dorit. Pe forumul Avocatnet discutam ideea/speța, nu persoanele implicate) (2 comenzi platite cu cardul primite 07.09.2024), in calitate de persoana fizica. Vanzatorul refuza sa-mi dea un document de achizitie si certificat de garantie. 1 comanda ridicata, una in easybox pe care nu mai doresc sa o ridic.(ei spun ca sunt fortat sa o ridic daca vreau sa fac retur si sa platesc 100 lei taxe de retur) I-am contactat in mod repetat cu cereri pentru factura si certificat de garantie dar nu raspund, Pot face ceva in privinta documentului de achizitie? Fara el nu am nici garantie,
Răspuns la discuția Recuperare bani firma Franta
nu exista contract
buna ziua, exista vreo posibilitate sa-mi recuperez banii de la o firma din Franta pentru marfa platita si nereceptionata? pur si simplu nu mai raspund, nici la telefon nici pe retele sociale. facturi platite din martie 2021