avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Activitate Lacramioara Bordea

Activitate Lacramioara Bordea

Ziua buna! De doua ori a plecat, cu politia martora, chiar daca nu vroia copilul, cum ca ei nu sunt imputerniciti sa faca nimic, doar ce scrie in acel act. Iese copilul, ii spune ca nu vrea sa mearga,il filmeaza, inregistreaza; nu intelege omeneste.Apoi, evident, urmeaza sosirea politiei. Sa imi spuna cineva, ce intalnire constructiva este intre un tata si un copil, dupa circ si scandal cu politie, etc., doar datorita unui act? Sa nu se deranjeze, dl, ca si pana acum, de atatia ani;ne era bine asa, linistiti. Copilul face atacuri de panica, vroiam sa stam la masa(avem tabieturile, programul nostru)...evident ca in aceste circumstante iti trece foame, sete, toate.Daca nu poti face ceva bun, bine adica, de ce sa faci rau in continuare?
Probabil le-a" pierdut "si pe acelea....trecute pe numele altcuiva, doar ca sa nu am acces la ceva ce mi-ar apartine.
Copilul a fost la vizita, fortat de insistentele "dlui" si a politiei, care nu stie, de fapt, de ce refuza contactul verbal, vizual cu "tatal";nu intrea nimeni in detalii, acestea fiind esentiale.S-a intors cu promisiuni, pe care a trebuit sa le onorez, pentru linistea noastra; bombardat cu intrebari, nu pentru a lamuri ceva, ci pentru a controla situatii, aspecte. "Dl" nu are pentru copil bani de o masinuta, "e prea scumpa", 42 lei; insa incaseaza de la banca, cu concubina, mii de lei, copilul fiind martor. Nu se face rau cu buna stiinta, dar se pozeaza in "bun samaritean"?Cine e problema, de fapt?
Executorul judecatoresc nu a gasit nimic pe numele lui, acum 6 luni; a trecut totul pe numele concubinei, care e si considerata martor in proces.E posibil asa ceva? Ar trebui sa reiau demersuri cu privire la executorul judecatoresc, pentru a mai putea recupera ceva? Pentru partaj, se deschide un alt proces? Nici pe acesta nu l-am intentat, in situatia in care am mers pe principiul ,,nu te deranjez,nu iti cer nimic, doar sa ne lasi in pace, liniste, nu ma deranjezi.Evident ca a fost exact contrariul.Multumesc.
Buna seara! Cum pot recupera suma pe care nu a achitat-o conform unui act notarial, fiind vorba despre ani in care nu a contribuit cu nimic pentru confortul si tot ce tine de suportul unui minor? Multumesc.
Buna dimineata! Cui si unde trebuie sa ma adresez in situatia in care copilul refuza sa mearga la vizita unui parinte doar cu numele, care s-a sustras prin orice mijloace de la atributiile parintesti, invocand diferite motive( ca nu are venit, nu lucreaza, chiar si cu exeutor judecatoresc. Nu a fost prezent in viata copilului din nici un punct de vedere normal, moral, etic.,insa are drepturi?Multumesc.

gi-jane2 a scris:

Înțeleg ca a trecut ceva timp de la judecata, puteti cere schimbarea programului de vizita.

Raspunsurile de la audiere necesitau complexitate, de ce da, de ce nu; intrebarile au fost pentru raspuns cu da sau nu, ceea ce nu mi se pare corect, pentru un copil de 10 ani si jumatate;atunci a fost audierea.Intre timp nu s-a schimbat nimic pozitiv, constructiv.Dl si-a vazut de viata lui, iar acum, in urma deciziei, subit a devenit "interesat", doar ca sa respecte acel act, nu ca s-ar implica intr-un mod coerent, ca ar avea timp, rabdare,iar asta chiar nu este nevoie.Copilul, pana la aceasta varsta, nu a crescut cu aer, nu s-a criogenizat, pe principiul "De Craciun, fii mai bun;au fost aniversari, zile de nastere, etc;scoala, casa, masa, imbracaminte, incaltaminte, diverse necesitati, in functie de varsta. Cum poate un parinte, doar cu numele, care nu s-a implicat in evolutia constructiva a copilului, sa aiba aceleasi drepturi ca cel care se implica din toate punctele de vedere, zi si noapte?
12 ani

gi-jane2 a scris:

Cati ani are copilul?

Buna seara! Cum se poate proceda in situatia in care printr-un act judecatoresc obtinut "pe relatii", in care s-au musamalizat aspecte , implicat involuntar fiind un copil minor, asupra caruia i s-au oferit drepturi unui parinte care nu si-a asumat responsabilitati din nici un punct de vedere(material, moral, etc.)ani de zile? Copilul nu doreste sa onoreze vizitele impuse de cineva prin prisma unui act, tinand cont de faptul ca nu a trait nimeni faptele , injuriile, amenintarile aduse parintelui care s-a ocupat de cresterea, educarea, confortul copilului?Multumesc.
Bună ziua! Cui as putea sa mă adresez pentru lămuriri în legătură cu facturile exorbitante de la curent, în situația în care sumele de pe factura nu concura cu cele de consum, iar pe mesaj (nota informativă ) fiind altă sumă? Mulțumesc anticipat. Week-end plăcut! P.S. Am și poze cu consumul săptămânal.