avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara! Cum se poate proceda in situatia in care ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara! Cum se poate proceda in situatia in care printr-un ...

Buna seara! Cum se poate proceda in situatia in care printr-un act judecatoresc obtinut "pe relatii", in care s-au musamalizat aspecte , implicat involuntar fiind un copil minor, asupra caruia i s-au oferit drepturi unui parinte care nu si-a asumat responsabilitati din nici un punct de vedere(material, moral, etc.)ani de zile? Copilul nu doreste sa onoreze vizitele impuse de cineva prin prisma unui act, tinand cont de faptul ca nu a trait nimeni faptele , injuriile, amenintarile aduse parintelui care s-a ocupat de cresterea, educarea, confortul copilului?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: laura1964 , utilizator 10:30, 5 Februarie 2024
Cati ani are copilul?
12 ani

gi-jane2 a scris:

Cati ani are copilul?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Când v-ati judecat, copilul a fost ascultat și a putut spune ca nu vrea sa il vada ca a fost amenințat si înjurat.
Se putea fixa vizita în prezenta unui terț, ruda sau de la dgaspc
Ce program de vizita s-a stabilit?
Poate nu il ia sau poate își schimbă atitudinea și o sa fie bine.

Pt a raspunde, se apasa pe butonul raspunde, nu pe Citeaza, e în josul ecranului
Ultima modificare: Duminică, 21 Ianuarie 2024
gi-jane2, moderator
Raspunsurile de la audiere necesitau complexitate, de ce da, de ce nu; intrebarile au fost pentru raspuns cu da sau nu, ceea ce nu mi se pare corect, pentru un copil de 10 ani si jumatate;atunci a fost audierea.Intre timp nu s-a schimbat nimic pozitiv, constructiv.Dl si-a vazut de viata lui, iar acum, in urma deciziei, subit a devenit "interesat", doar ca sa respecte acel act, nu ca s-ar implica intr-un mod coerent, ca ar avea timp, rabdare,iar asta chiar nu este nevoie.Copilul, pana la aceasta varsta, nu a crescut cu aer, nu s-a criogenizat, pe principiul "De Craciun, fii mai bun;au fost aniversari, zile de nastere, etc;scoala, casa, masa, imbracaminte, incaltaminte, diverse necesitati, in functie de varsta. Cum poate un parinte, doar cu numele, care nu s-a implicat in evolutia constructiva a copilului, sa aiba aceleasi drepturi ca cel care se implica din toate punctele de vedere, zi si noapte?
Înțeleg ca a trecut ceva timp de la judecata, puteti cere schimbarea programului de vizita.

Alte discuții în legătură

Executarea silita a minorilor CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ma interesează sa aflu relatări de la executarea silita referitor la modul în care s-a comportat executorul,dacă a fost chemata politia, dacă părintele ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cand un copil minor nu doreste sa plece la celalat parinte? JulieC JulieC Tatal copilului are o ordonanta presedentiala cu drept de vizitare de doua ori pe saptamana. O pune in aplicare cand doreste o data la 2-3 luni. Fetita are 8 ... (vezi toată discuția)
Va rog din suflet ajutor / incuviintare executare silita brokenangel brokenangel Buna seara, Va rog ajutati ma sunt intr-o situatie disperata, ma aflu intr-un proces complicat de partaj si de asemenea sunt intr-o situatie destul de grava in ... (vezi toată discuția)