avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara! Cum se poate proceda in situatia in care ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara! Cum se poate proceda in situatia in care printr-un ...

Buna seara! Cum se poate proceda in situatia in care printr-un act judecatoresc obtinut "pe relatii", in care s-au musamalizat aspecte , implicat involuntar fiind un copil minor, asupra caruia i s-au oferit drepturi unui parinte care nu si-a asumat responsabilitati din nici un punct de vedere(material, moral, etc.)ani de zile? Copilul nu doreste sa onoreze vizitele impuse de cineva prin prisma unui act, tinand cont de faptul ca nu a trait nimeni faptele , injuriile, amenintarile aduse parintelui care s-a ocupat de cresterea, educarea, confortul copilului?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: laura1964 , utilizator 10:30, 5 Februarie 2024
Ziua buna! De doua ori a plecat, cu politia martora, chiar daca nu vroia copilul, cum ca ei nu sunt imputerniciti sa faca nimic, doar ce scrie in acel act. Iese copilul, ii spune ca nu vrea sa mearga,il filmeaza, inregistreaza; nu intelege omeneste.Apoi, evident, urmeaza sosirea politiei. Sa imi spuna cineva, ce intalnire constructiva este intre un tata si un copil, dupa circ si scandal cu politie, etc., doar datorita unui act? Sa nu se deranjeze, dl, ca si pana acum, de atatia ani;ne era bine asa, linistiti. Copilul face atacuri de panica, vroiam sa stam la masa(avem tabieturile, programul nostru)...evident ca in aceste circumstante iti trece foame, sete, toate.Daca nu poti face ceva bun, bine adica, de ce sa faci rau in continuare?
Cu siguranta este un abuz din partea politiei din cate inteleg. Acestia nu pot forta minorul sa plece cu tatal si, ar trebui sa sesizeze DGASPC -ul de abuzul emotional la care este supus ,sa faca un raport ....ceva pe care ati putea sa il folositi in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita a minorilor CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ma interesează sa aflu relatări de la executarea silita referitor la modul în care s-a comportat executorul,dacă a fost chemata politia, dacă părintele ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cand un copil minor nu doreste sa plece la celalat parinte? JulieC JulieC Tatal copilului are o ordonanta presedentiala cu drept de vizitare de doua ori pe saptamana. O pune in aplicare cand doreste o data la 2-3 luni. Fetita are 8 ... (vezi toată discuția)
.. chiar nu exista ..legi ??!!!!-nerespectare program vizita minor tutu12 tutu12 ..in urma unui divort cu minori , in care s-a stabilit un progrm vizita minori , mama fiicei mele ( intelectual ) nu respecta programul de vizita minor , de ... (vezi toată discuția)