Eu cunosc un caz in care dupa ce mai multi inc au fost pusi in libertate.Le-au fost aplicate pedepse de m-au mirat si pe mine.L-am asistat pe unul in faza de urmarire penala si m-a solicitat in recurs pt amanare.Am intrat intr-un termen pt doar pt amanare la ICCJ si erau disperati.Nu intotdeauna ceea ce pare se va intampla.Intrucat nu ne-am inteles, ulterior a platit o caruruta de bani unui alt avocat ( cu relatii) si ... nimic.
I-am prezis ca nu scapa si asa a fost.Stiam ceva esential.
E bine sa fi atenta si sa nu te culci pe o ureche.Daca nu lamuresti cauza sub toate aspectele rezultatul poate fi incert.Eu nu am patit surprize neplacute dar sunt mereu atent.;)
avocat Claudiu Lascoschi
Bună ziua revin cu o întrebare iar.sotului meu i sa prelungit arestul preventiv cu încă 30 de zile.a acceptat sa facă acordul de recunoastere a vinovatiei cu domnu procuror, a făcut și 2 denuturi acum ce urmează?are vreo șansă după astra 30 de zile la un arest la domiciliu sau control judiciar?cantitatea găsită la el 181 de grame de marijuana gen medicinala 3 plante de iarba și 03 cocaina.el având doar un denut făcut din ce știu și interceptari telefonice?ce urmează acum e la prima problema cu legea ,lucrează de 17 ani ,avem 2 copii sub întreținere?are vreo șansă vreau un răspuns sincer
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:
Dosarul il poate consulta.
Dosarul il poate consulta.
Daca denuntul este materializat, o sa beneficieze de reducerea la jumătate a limitelor pedepsei prevăzute de lege.
Angajati-va avocat care sa ii acorde asistenta juridica sotului dvs in functie de probatoriul din dosar.
Daca esti prins in timp ce ridici un pachet cu 12 kg de cannabis si mai ai si cultivat 77 de plante intr.o padure cu alti 3 ce pedeapsa poti primi ?