avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Activitate DAniel456

Activitate DAniel456

Răspuns la discuția Bună seara nu știu ce sa fac
Mulțumesc mult, dar ai iubesc foarte mult și ai aștept acasă pe amândoi sper dor sa se întoarcă, momentan nu voi face nimic doar sa ai aștept.
Bună seara eu locuiesc de 3 ani în anglia și partenera mea de 2 ani și 3 luni am avut o relație superba și a rezultat un copil de 10 luni.
Ea a stat ultimele 10 luni în concediu de maternitate și un urma cu 3 luni am stabilit sa facem botezul băiatului în România, ea continuând sa rămână în tara pana la sfârșitul maternității. Eu m-am întors în UK sa muncesc, ea a venit înapoi a zis stop relație și eu în momentul ala am înnebunit complet, încercând chiar sa ma sinucid în fata ei. au existat multe certuri în următoarele zile. am preferat chiar sa ma duc în România pt câteva zile sa ma liniștesc stiind ca nu vreau sa îi fac vreun rau. ajungând înapoi ea mi-a zis de ce m-am întors și încercând în continuare fără cearta care este motivul de a zis stop, mi-a zis ca are pe altcineva și i-am zis sa se ducă la el. Atunci am ajutat-o sa plece și am acceptat ca copilul sa rămână la ea cu speranța sa il pot vedea oricând, dar acum mi-a dat Block peste tot și nu mai știu nimic de baiat la fel și de ea. Ce ma sfătuiți sa fac sa îmi pot vedea baiatul sau să îl pot lua ? Mulțumesc