avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara nu știu ce sa fac
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara nu știu ce sa fac

Bună seara eu locuiesc de 3 ani în anglia și partenera mea de 2 ani și 3 luni am avut o relație superba și a rezultat un copil de 10 luni.
Ea a stat ultimele 10 luni în concediu de maternitate și un urma cu 3 luni am stabilit sa facem botezul băiatului în România, ea continuând sa rămână în tara pana la sfârșitul maternității. Eu m-am întors în UK sa muncesc, ea a venit înapoi a zis stop relație și eu în momentul ala am înnebunit complet, încercând chiar sa ma sinucid în fata ei. au existat multe certuri în următoarele zile. am preferat chiar sa ma duc în România pt câteva zile sa ma liniștesc stiind ca nu vreau sa îi fac vreun rau. ajungând înapoi ea mi-a zis de ce m-am întors și încercând în continuare fără cearta care este motivul de a zis stop, mi-a zis ca are pe altcineva și i-am zis sa se ducă la el. Atunci am ajutat-o sa plece și am acceptat ca copilul sa rămână la ea cu speranța sa il pot vedea oricând, dar acum mi-a dat Block peste tot și nu mai știu nimic de baiat la fel și de ea. Ce ma sfătuiți sa fac sa îmi pot vedea baiatul sau să îl pot lua ? Mulțumesc

Ultima modificare: Luni, 4 Octombrie 2021
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: DAniel456 , utilizator 14:08, 5 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie să vă adresați instanței de judecată.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă sunteți în UK iar copii cu concubina sunt acolo vs adresați instanțelor britanice.Daca minorul e in România rezolvați mai ieftin si mai simplu în țară vb cu un avocat.
Ultima modificare: Luni, 4 Octombrie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Mulțumesc mult, dar ai iubesc foarte mult și ai aștept acasă pe amândoi sper dor sa se întoarcă, momentan nu voi face nimic doar sa ai aștept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

-ce a fost asta? - -dar asta?... nucu$ nucu$ [b][i]Am reusit sa gasesc ceva asemanator cu..UN FLUTURE?[/i][/b]:-/ Cu putin timp in urma incepusem sa ies cu \"o alta femeie\", in realitate fusese ideea ... (vezi toată discuția)
Permis anulat in anglia Nline2003 Nline2003 Buna ziua, ma numesc Muresan Catalin si m-am mutat in anglia acum 3 ani dupa ce mi-am luat permisul de conducere in romania, avand domiciliu in anglia a ... (vezi toată discuția)
Buna,ma numesc ana și am 16 ani,fac 17 in luna aprilie! scriu ... Ana.maria23 Ana.maria23 Buna,ma numesc Ana și am 16 ani,fac 17 in luna Aprilie! Scriu aici pentru a ma informa! Acum ceva vreme am cunoscut un băiat(prin intermediul unei prietene ... (vezi toată discuția)