Bună,am anunțat poliția secția de unde aparțin și a ajuns la procuratură și mi-a clasat cauza fără o audiere fără nimic,am scris mai sus în anunț despre ve este vorba vali m a scris:
Bună ziua,fostul meu concubin mi-a luat fetița pe motiv că numai vreau să stau cu el și mi-a luat și autoturismul,pe care îl dețin,proprietate personala,am făcut plângere penală,pt că la momentul respectiv a dat și în mine, mi-a sosit răspunsul de la procuratură că dosarul sa clasat,este normal fără o audiere, și fără să mi se aducă la cunoștință despre mașină nimic că despre copil mă judec.ce pot face să-mi recuperez masina pt că am văzut-o pe un anunț de vânzare cum că ar fi adusa recent din Germania,sau mai exista șanse să îmi pot recupera masina pe cale de la poliție să nu apelez pe cale judecătorească,pt că eu mă judec și pt fata,apoi el în loc să depună întâmpinare la dosarul meu a făcut și el acțiune pe un alt dosar și trebuie să plătesc acum avocatul și pt dosarul meu și dosarul lui,apoi pt ordin de protecție pt că mă hărțuiește verbal și fizic și asta este foarte costisitor din punct de vedere financiar pt că nu este vb doar de o cauza,iar el ca persoană este o persoana recidivistă, credeți că am câștig de cauză pt autoturism fără a merge în instanță doar cu ajutorul poliției?
Cum trebuie să formulez acțiunea pt cererea de evacuare a concubinului deoarece mi-a fost respinsa PT că nu am știut să mă exprim în termenii judecătorești adică el numai stă la mine cu mn în imobilul proprietatea personală dar are adresa mea pt că a fost luat în spațiu?