avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum trebuie să formulez acțiunea pt cererea de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum trebuie să formulez acțiunea pt cererea de evacuare a concubinului ...

Cum trebuie să formulez acțiunea pt cererea de evacuare a concubinului deoarece mi-a fost respinsa PT că nu am știut să mă exprim în termenii judecătorești adică el numai stă la mine cu mn în imobilul proprietatea personală dar are adresa mea pt că a fost luat în spațiu?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:15, 4 Octombrie 2021
Art. 62 din Normele Metodologice din 2021 de aplicare unitară a dispoziţiilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 97/2005 privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români:
(1) În situaţia în care proprietarul unui imobil sesizează, în scris, personalul S.P.C.E.P. cu privire la faptul că o persoană fizică, ce are înscris în actul de identitate domiciliul sau reşedinţa la adresa imobilului proprietatea sa, nu mai locuieşte la această adresă, se solicită efectuarea de verificări în teren de către structura teritorială a Poliţiei Române.
(2) În cazul în care se constată că persoana fizică în cauză nu mai locuieşte la adresa declarată ca domiciliu, lucrătorul de la S.P.C.E.P. efectuează menţiuni în R.N.E.P. cu privire la încetarea valabilităţii menţiunii privind domiciliul, astfel încât aceste date să reprezinte date de istoric, în sensul prevăzut de dispoziţiile art. 10 alin. (4).


Dacă nu mai domiciliază fizic la imobilul în cauză, nu trebuie să formulați acțiune în evacuare, ci trebuie să sesizați personalul S.P.C.E.P.
Va adresați unui avocat pt a va formula macar acțiunea dacă nu va permiteți să vă angajați pt tot procesul.Trebuie indicat temei de drept propuse probe de unde să ghicim ce ati scris dvs acolo si ce a inteles judecătorul.In cazul in care nu locuiește cu dvs aveti procedura prezentată în răspunsul anterior.
Ultima modificare: Luni, 4 Octombrie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista o lege care te poate obliga să-ți schimbi buletinul ... Cristi g 111 Cristi g 111 Exista o lege care te poate obliga să-ți schimbi buletinul după ce ai vândut imobilul care reprezinta adresa din buletin (vezi toată discuția)
Salutare, vin și eu cu o câteva întrebari, persoana care este ... Florin Gabriel1991 Florin Gabriel1991 Salutare, vin și eu cu o câteva întrebari, persoana care este luata în spațiu și nu mai locuiește la adresa, 1-are dreptul la plata impozitului ... (vezi toată discuția)
Viza de domiciliu Mariuca1973 Mariuca1973 Dacă am mai multe proprietati ce trebuie să fac în ceea ce privește adresa din buletin (vezi toată discuția)