Trrc si eu prin o problema asemănătoare doar ca am fodt de 2 ori la magazin secand hend Austria si cand am mai meres acolo a venit politia, am merz la secie dupa cateva zile cu lucrurile ce le luasem in ambele dati, iar acum dupa o luna m. au sunat sa mai duc o bustiera pe care nu o mai am nu o mai gasesc pot plati bustiera sau pot lua legatura cu doamna de la magazin
Valoarea e sub 50de euro totalul oar bistiera cred ca nici 5 euro nu imi explic de ce am făcut asta nu am avut probleme niciodata iar acum sunt disperata pentru ca politistul ezte foarte dur cum pot sa fac sa pmatezc acea bustiera
Ana Cristina Margu Birou de mediator a scris:
Depinde de mai multi factori.De cate ori ati furat( circumstanta agravanta) , de valoarea prejudiciului , de antecedenta penala, comportarea sincera , regretul faptei in fata procurorului( circumstante atenuante) .
Acum, daca ati fost prins doar o data si neavand antecedente penale, prejudiciu recuperat, se poate sa primiti doar o amenda administrativa.
Insa retineti ca deja sunteti in baza de date, ca ulterior, atunci cand vor avea loc furturi din magazine ati putea fi in cercul celor suspecti si ati putea avea probleme mai mari.
Sper sa intelegeti ca nu merita sa va riscati libertatea pentru asa ceva si sa cautati sa va castigati bunurile in mod constit , asa cum fac majoritatea oamenilor cerebrali.