avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am furat si regret enorm
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am furat si regret enorm

buna..am facut o fapta rusinoasa de care regret enorm...am furat lucruri minore din magazine kaufland dm si lidl de mai multe ori...am furat un lucru de la billa si maa prins...am fost la politie si am facut o declaratie si sunt in baza lor de date..miau luat amprentele..oare ma vor prinde k am furat si din alte magazine? regret enorm si nu am sa mai fac asa ceva...ce mi se poate intampla dak ma reclama magazinul dm de exemplu...ajutor..
]
Cel mai recent răspuns: Mihaela 1996 , utilizator 15:10, 8 Octombrie 2021
Depinde de mai multi factori.De cate ori ati furat( circumstanta agravanta) , de valoarea prejudiciului , de antecedenta penala, comportarea sincera , regretul faptei in fata procurorului( circumstante atenuante) .
Acum, daca ati fost prins doar o data si neavand antecedente penale, prejudiciu recuperat, se poate sa primiti doar o amenda administrativa.
Insa retineti ca deja sunteti in baza de date, ca ulterior, atunci cand vor avea loc furturi din magazine ati putea fi in cercul celor suspecti si ati putea avea probleme mai mari.
Sper sa intelegeti ca nu merita sa va riscati libertatea pentru asa ceva si sa cautati sa va castigati bunurile in mod constit , asa cum fac majoritatea oamenilor cerebrali.
Incercati sa scapati de viciul care va caluzeste prin diferite unitati comerciale de unde sustrageti bunuri pe care apreciati ca va sunt necesare,fara a constientiza ca va expuneti riscurilor legii penale
Trrc si eu prin o problema asemănătoare doar ca am fodt de 2 ori la magazin secand hend Austria si cand am mai meres acolo a venit politia, am merz la secie dupa cateva zile cu lucrurile ce le luasem in ambele dati, iar acum dupa o luna m. au sunat sa mai duc o bustiera pe care nu o mai am nu o mai gasesc pot plati bustiera sau pot lua legatura cu doamna de la magazin

Valoarea e sub 50de euro totalul oar bistiera cred ca nici 5 euro nu imi explic de ce am făcut asta nu am avut probleme niciodata iar acum sunt disperata pentru ca politistul ezte foarte dur cum pot sa fac sa pmatezc acea bustiera
Ana Cristina Margu Birou de mediator a scris:

Depinde de mai multi factori.De cate ori ati furat( circumstanta agravanta) , de valoarea prejudiciului , de antecedenta penala, comportarea sincera , regretul faptei in fata procurorului( circumstante atenuante) .
Acum, daca ati fost prins doar o data si neavand antecedente penale, prejudiciu recuperat, se poate sa primiti doar o amenda administrativa.
Insa retineti ca deja sunteti in baza de date, ca ulterior, atunci cand vor avea loc furturi din magazine ati putea fi in cercul celor suspecti si ati putea avea probleme mai mari.
Sper sa intelegeti ca nu merita sa va riscati libertatea pentru asa ceva si sa cautati sa va castigati bunurile in mod constit , asa cum fac majoritatea oamenilor cerebrali.

Ultima modificare: Vineri, 8 Octombrie 2021
Mihaela 1996, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua -- furt magazine catalinhdd catalinhdd :(am si eu o intrebare...in perioada 25.06.2010-10.09.2010 am comis 12 furturi din magazinele kaufland...toate fiind comise sub influenta alcoolului....toate ... (vezi toată discuția)
Furt capace roti - amenda sau inchisoare? alexuca alexuca acum cateva zile , impreuna cu un prieten am furat 4 capace de la rotile unei masini.am fost urmariti de politie si prinsi cu ele in masina.am fost la ... (vezi toată discuția)
Furt calificat - oglinzi auto simply_me simply_me Buna ziua. Am fost prins in flagrant de catre politie furand oglinzi auto impreuna cu un amic. Eu eram cel care statea de 6 iar el l-e lua de pe masina. Am ... (vezi toată discuția)