avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna ziua -- furt magazine
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna ziua -- furt magazine

:(am si eu o intrebare...in perioada 25.06.2010-10.09.2010 am comis 12 furturi din magazinele kaufland...toate fiind comise sub influenta alcoolului....toate sau recuperat, nu am cazier.Pe data 16.09.2010 a venit politia acasa sa ma prezint la sectie pt. a da o declaratie.M-am prezentat unde mi sa spus ca va trebui sa raman 24 de ore pe arest.Am fost retinut,tinut 24 de ore pe arest, iar a doua zi m-au luat de pe arest si m-au dus la procuror unde ma eliberat imediat cu conditia de a respecta unele chestii precum de a nu parasi orasu timp de 30 de zile, sa nu mai intru in supermaket, sa ma prezint ori de cate sunt chemat....respect tot ce mi sa zis...doar ca stau cu frica de ceea ce mi se poate intampla in continuare....Poate cineva sa ma ajute?...poate fi vb de inchisoare, amenda sau pedeapsa cu suspendare?:(
Cel mai recent răspuns: raduta , utilizator 07:27, 12 Octombrie 2010
Apoi in cazul dvs betia a fost voluntara si va constitui agravanta .
12 furturi sunt cam multe . Instanta poate vedea asta ca o persistare in activitatea infractionala si poate va aplica o pedeapsa cu executare , care , parerea mea , v-ar putea "vindeca" de boala degetelor lungi .
la furtul calificat pedeapsa este de la 3 la 15 ani. furtul nu se sanctioneaza cu amenda. in conditiile in care prejudiciul a fost recuperat, nu aveti antecedente penale si cu siguranta ati avut buna conduita, exista posibilitatea ca pedeapsa sa fie cu suspendare.
mai pot exista discutii despre acea influenta a alcoolului....
ce sfaturi imi dati ca sa scap mai usor....ce trebuie sa fac...eu de cand mi-au dat drumu m-am inscris la niste cursuri, fac scoala de soferi.....cu gandu ca o sa fie mai indulgenti
Cam ce valoare au in total marfurile sustrase in cursul cele 12 infractiuni comise?
Aveti antecedente penale ?
valoarea totala era de 6 mil si ceva....nu am antecedente penale

Alte discuții în legătură

Suspendare pentru furt? dtls dtls Buna ziua,as dori si eu sa stiu daca unei persoane acuzate de furt sau complicitate la furt si luare de mita i se poate da o sentinta cu suspendare? Recursul ... (vezi toată discuția)
Amenda furt calificat cataaaa cataaaa as vrea sa va intreb cam cat e amenda pentru un furt din maganiz in valoare de aprox 150 ron si in cat timp ar trebui platita (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu suspendare bso bso ce se intelege prin pedeapta cu suspendare,sunt total dezinformat,se aplica si in cazul meu,alcool 2,20 in probe biologice (vezi toată discuția)