acum cateva zile , impreuna cu un prieten am furat 4 capace de la rotile unei masini.am fost urmariti de politie si prinsi cu ele in masina.am fost la sectie,am dat declaratii , apoi lasati sa plecam. prietenul meu a primit o dovada in care se specifica predarea celor 4 capace .mentionez ca eu am fost complice la treaba asta.regret enorm prostia pe care am facut-o si a fost prima si ultima data.nu avem antecedente , am predat bunurile furate,am cooperat.
ce urmeaza? din cate am inteles e posibil sa primim o amenda administrativa dar exista si posibiltatea unei pedepse mai grave? multumesc
Daca ati predat capacele,pe cale de consecinta a fost recuperat prejudiciul
Daca nu aveti antecedente penale,posibil sa primiti numai amenda
Incercati pe viitor sa va gasiti indeletniciri care nu pot genera consecinte penale
In astfel de cazuri este greu de spus ce va decide procurorul.
Conteaza foarte mult cum sunteti aparat de avocat in faza de urmarire penala si de circumstantele personale si reale ale inculpatului.
din cate am fost informat nu va avea loc un proces propriu zis intrucat prejudiciul a fost prea mic si a fost in totalitate recuperat..cu alte cuvinte pentru gainarii din astea nu isi bate cineva capul