avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt capace roti - amenda sau inchisoare?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt capace roti - amenda sau inchisoare?

acum cateva zile , impreuna cu un prieten am furat 4 capace de la rotile unei masini.am fost urmariti de politie si prinsi cu ele in masina.am fost la sectie,am dat declaratii , apoi lasati sa plecam. prietenul meu a primit o dovada in care se specifica predarea celor 4 capace .mentionez ca eu am fost complice la treaba asta.regret enorm prostia pe care am facut-o si a fost prima si ultima data.nu avem antecedente , am predat bunurile furate,am cooperat.
ce urmeaza? din cate am inteles e posibil sa primim o amenda administrativa dar exista si posibiltatea unei pedepse mai grave? multumesc
Cel mai recent răspuns: sennen , utilizator 18:16, 7 Noiembrie 2012
Daca ati predat capacele,pe cale de consecinta a fost recuperat prejudiciul
Daca nu aveti antecedente penale,posibil sa primiti numai amenda
Incercati pe viitor sa va gasiti indeletniciri care nu pot genera consecinte penale
In astfel de cazuri este greu de spus ce va decide procurorul.
Conteaza foarte mult cum sunteti aparat de avocat in faza de urmarire penala si de circumstantele personale si reale ale inculpatului.
din cate am fost informat nu va avea loc un proces propriu zis intrucat prejudiciul a fost prea mic si a fost in totalitate recuperat..cu alte cuvinte pentru gainarii din astea nu isi bate cineva capul
Da, nu cred sa fiti trimisi in judecata dar probabil vi se va aplica o amenda administrativa.
De la ce masini s-au furat?
O oglinda de BMV costa 500 euro.
Cine fura 10 oglinzi sa tot primeasca o amenda...

Asa cum spuneam, este greu de spus deoarece hotii sunt prinsi cu 2 fapte si au 20...
Capisi?
Depinde in mod exclusiv de procuror...

Alte discuții în legătură

Furt calificat -oglinda auto alexvl006 alexvl006 Am furat o oglinda de la un bmw, am fost la politie si aveau amprentele mele pe carcasa oglinzii respective si o camera de filmat in zona pe care am fost zarit ... (vezi toată discuția)
Furt calificat - oglinzi auto simply_me simply_me Buna ziua. Am fost prins in flagrant de catre politie furand oglinzi auto impreuna cu un amic. Eu eram cel care statea de 6 iar el l-e lua de pe masina. Am ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pt furt catalina gabriela catalina gabriela am un bun prieten care s-a aflat in locul nepotrivit la momentul nepotrivit. A plecat impreuna cu un prieten vineri noaptea la plimbare, au stationat putin ... (vezi toată discuția)